Vehmaa

Tältä sivulta löydät kunnan Vehmaa suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Vehmaa suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Vehmaa
YritysLiikevaihto (euroa)
PK-Puu Vehmaa15 miljoonaa
Vehmaan Haikara Oy5 miljoonaa
Pirteä Porsas Oy5 miljoonaa
Kuljetusliike Mika Salonen Oy4 miljoonaa
Piglauri Oy3 miljoonaa
Trans-Anttila Oy3 miljoonaa
Cika Oy2 miljoonaa
Vakka-Suomen Rappauspalvelu Oy2 miljoonaa
Rakennus ja Saumaus Aaltonen Oy2 miljoonaa
Jolax Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Vehmaa yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
PK-Puu Vehmaa33
Rakennus ja Saumaus Aaltonen Oy23
Muoti-Herrala Oy13
Pirteä Porsas Oy12
Askondi Oy Leipomo-Konditoria11
MS Logistic Oy11
Vakka-Suomen Rappauspalvelu Oy9
MS Personal Service Oy9
Vehmaan Haikara Oy8
Kirnuvuori Oy - Splitstone8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Vehmaa
YritysKasvuprosentti
Biopir Oy+137.1%
Urakointi Aaltonen Oy+73.1%
Metallityö M Mäkelä Oy+44.2%
Rak Sun Oy+34.6%
Katajan Taksipalvelu Oy Vehmaa+29.1%
Atlantic Car Parts Trading Oy+28.3%
Askondi Oy Leipomo-Konditoria+22.1%
PK-Puu Vehmaa+19.8%
Metsätyö M. Simola Oy+17.3%
Kuljetus K & U Laurila Oy+15.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Vehmaa
YritysPerustettu
Vehmaan Autowix Oy06.03.2024
By Laura Oy15.02.2024
Oivahanslankari24.01.2024
Pro i tech solutions Oy13.10.2023
Hoitoliiteri Sanna Hoo26.09.2023
Kiimala Group Oy11.08.2023
LS Urakointi12.07.2023
Tmi S-M-Basic19.03.2023
Sähkötyö Ville Laurila Oy14.02.2023
Jl Wöörks15.09.2022
EsittelyssäAlueen Vehmaa yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Vakka-Suomen Hinauspalvelu Oy

  Toimimme tukenasi yllättävissä tilanteissa 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Ajantasalla oleva kalustomme soveltuu henkilöautojen, pakettiautojen, asuntoautojen ja moottoripyörien hinaukseen ja kuljettamiseen.

  Muut palvelut:

  • ojastaveto

  • siirtokuljetus

  • käynnistysapu

  • rengasrikkoapu

  Palvelemme ensisijaisesti Vakka-Suomen alueella: Uusikaupunki, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi, Mynämäki ja Laitila.

  Hinauksen voi maksaa käteisellä, laskulla tai pankkikortilla. Jos vakuutusturvasi on kunnossa, voimme luvallasi laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä.

  Soita 24 h!

 • Askondi Oy Leipomo-Konditoria

  Jo vuodesta 1957 on Vehmaan Vinkkilässä tunnettu vastapaistettujen leivonnaisten tuoksu. Vehmaan kahviossa on 50 asiakaspaikkaa, ja kesäisin on lisäksi käytössä kahvion edessä sijaitseva 18-paikkainen katettu terassi. Laadukkaat tuotteet, uunituoreet leivät, sämpylät ja herkut.

  Tervetuloa!

 • Heikolan Rakennus Oy

  Heikolan Rakennus Oy

  Heikolan Rakennus Oy on maansiirto- sekä maanrakennustöitä tarjoava yritys Vehmaalta. Yrityksemme palveluvalikoimaan kuuluvat myös purkutyöt, rakennuspalvelut, remontointi ja kuljetukset. Toimimme Vehmaan keskustaajamasta Vinkkilästä käsin laajalla alueella. Yrityksemme toiminta-alueita ovat Turku, Uusikaupunki ja koko Varsinais-Suomi.

  Rakennusten purkutyöt avaimet käteen -palveluna

  Heikolan Rakennus Oy purkaa kokenein ottein kaikenlaiset rakennukset. Puramme kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, kesämökit, liikehuoneistot, koulut ja muut vastaavat rakennukset. Käytämme purkutöissä nykyaikaisia purkukoneita ja -kalustoa. Toteutamme purkutyöt avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen. Palvelumme sisältää purkujätteiden poisviennin. Hoidamme purkujätteet pois tontilta ja toimitamme kierrätettävät materiaalit jätteen vastaanottopisteisiin. Me teemme rakennuksen purkamisesta vaivatonta ja kustannustehokasta. Annamme aina maksuttoman purkuarvion kohteesta.

  OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

 • Verhoomo- ja Entisöintiliike Anne Silver

  Esittelyvideo ja tarinaa yrittäjästä löytyy sivulta Isolta fi /verhoomo-ja-entisointiliike/

  Verhoomo- ja entisöintiliike Anne Silver tarjoaa ammattitaidolla ja hellävaraisella otteella nykyaikaiset ja perinteiset verhoilut, pintakäsittelyt ja entisöinnit, sekä pienet puukorjaukset kalusteen henkeä ja arvoa kunnioittaen. Asiakkaitani ovat yksityiset sekä yritykset. Pääasiassa toimin Vakka-Suomen alueella (Vehmaa, Kustavi, Taivassalo, Uusikaupunki ja Laitila) sekä Raision ja Turun seudulla. Teen huonekaluistanne entisiä!

  Perustettu 2006

  Vuoden Yrittäjä 2017 (Varsinais-Suomi/Vehmaa)

  Anna lahjaksi huonekalun uusi elämä

  Etsitkö lahjaa, jollaista ei ole kenelläkään muulla? Mummille, kummille, hääparille, valmistuvalle, ensimmäiseen kotiin tai ihmiselle, jolla on jo kaikkea on lahjakortti verhoiluun kestävä, ekologinen ja persoonallinen muistaminen. Saat kortin haluamallesi summalle tai tiettyyn työhön.

  Tiedoksi asiakkailleni: Tilanteen vaatiessa Palvelen Sinua aina meidän molempien terveyttä suojaten. Jos haluat tulla käymään verstaallani, soita tai laita viesti ennen käyntiäsi, kiitos. Hinta-arvioita voit kysyä myös sähköpostilla ja kotisivulta löytyvällä lomakkeella. Kaikki asiointi voidaan järjestää ilman lähikontaktia. Minulta saat myös lahjakortit myöhemmin käytettäväksi.

 • Vehmaan Puurakenne

  Vehmaan Puurakenne tuottaa puusta juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja. Toteutamme mittatilaustöinä yrityksille erilaisia puupakkauksia sekä -lavoja logistisiin tarpeisiin. Valmistamme tuotteelle sen vaatimukset täyttävän pakkauksen mittojen mukaan.

  Teemme myös pienimuotoista kiinteistöhuoltoa, kunnossapitotöitä sekä piharakennustuotteita, kuten aitoja sekä roskakatoksia. Lisäksi teemme metallitöitä alihankintana. Soita jo tänään!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Taivassalo, Mynämäki, Laitila ja Uusikaupunki.

Kaupunginosat
Ane, Ennyinen, Heikola, Hietajärvi, Hilleinen, Himoinen, Hinnuri, Iso-Varttainen, Jutila, Kaanaanmaa, Kaivoinen, Karintaka, Kiikoinen, Kiimkallio, Kirkonkylä, Koski, Kupusjärvi, Kuulila, Lahdinko, Laittinen, Pappila, Piiloinen, Puotila, Putta, Pyöli, Rahkmala, Rautila, Ristinkylä, Salonkylä, Takala, Tanila, Tuomoinen, Uhlu, Ukkila, Vahilainen, Vanhakylä, Vihtijärvi, Viiainen, Vinkkilä ja Ylikylä
KuvausAlueen Vehmaa kuvaus

Vakka-Suomen sydämessä sijaitseva Vehmaa on Laitilan, Mynämäen, Taivassalon ja Uudenkaupungin vieressä sijaitseva kunta. 2 280 asukkaan Vehmaa kuuluu Varsinais-Suomeen ja sen maisemille tyypillistä ovat runsaat järvet ja pellot.

Vehmaan erityisyys on kestävän kehityksen ekologinen yritysalue, Vehmaan Verso, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Merkittävin toimija alueella on Biovakka Suomi Oy, joka tuottaa biokaasua eloperäisistä raaka-aineista. Alue tarjoaa tulevaisuudessa yrityksille monia mahdollisuuksia.

Muita merkittäviä toimijoita on kunnan suurin yritys Suomen Kiviteollisuus Oy, joka on erikoistunut graniitin louhintaan ja raakakiven vientiin. Samoin puutuotteiden erikoisliikkeenä ja rautakauppana toimiva PK-Puu on eniten työllistäviä yrityksiä.

Vehmaa on Turusta vain 40 km päässä, joten kattavammat palvelut, työ- ja opiskelumahdollisuudet ovat vain pienen ajomatkan päässä.