Vesilahti

Tältä sivulta löydät kunnan Vesilahti suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Vesilahti suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Vesilahti
YritysLiikevaihto (euroa)
Narvan Rauta ja Maatalous Oy10 miljoonaa
Doranova Oy6 miljoonaa
Kuljetusliike Viikari Oy4 miljoonaa
Pirkanmaan Kuljetuspalvelu Oy4 miljoonaa
Mesimestari Oy3 miljoonaa
Artifix Oy3 miljoonaa
Vesilahden Kalliomurske Oy2 miljoonaa
Wild Wheels Oy2 miljoonaa
Karma Group Henkilöstöpalvelut Oy2 miljoonaa
Metsä-Haliseva Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Vesilahti yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Pirkanmaan Kuljetuspalvelu Oy40
Artifix Oy20
Doranova Oy17
Kuljetusliike Viikari Oy14
Metsä-Haliseva Oy11
Vesilahden Liikenne11
AH-toimi Oy11
Hartus Yhtiöt Oy8
Mesimestari Oy8
Narvan Rauta ja Maatalous Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Vesilahti
YritysKasvuprosentti
Bumblebee Design Oy+324.5%
Wild Wheels Oy+227.1%
Jugaad Konsult Oy+200.0%
Nokira Oy+128.9%
VeMe Proworks Oy+104.9%
Osuuskunta Uusruukki+99.1%
Karma Group Henkilöstöpalvelut Oy+94.3%
Vestokone Oy+93.1%
Sp Konetyö oy+76.7%
Logistiikkapalvelu Lehtimäki Oy+56.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Vesilahti
YritysPerustettu
Goplan Oy04.04.2024
Vepian21.02.2024
Juha-Matti Nuora03.01.2024
ASV-Hunger Oy30.11.2023
Suomen ProfiiliHuolto Oy02.11.2023
Apestorm Oy24.10.2023
HetkiMedia Oy20.09.2023
Citana Oy06.09.2023
Vesilahden Koirahieronta20.07.2023
Koiran kuiskaus14.07.2023
EsittelyssäAlueen Vesilahti yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Vaani Group Oy
  Rakennuspalvelu PV:llä on 15 vuoden kokemus alalta. Palveluihimme kuuluvat mm. uudisrakentaminen, sisä-, julkisivu-, kattoremontointi ja kattoturvatuotteet-, keittiöt, ph ja sauna-, pellitykset-, sähköasennukset ja erilaiset katokset
 • Taksi ja Tilausliikenne Arvela Ari

  Taksi ja Tilausliikenne Ari Arvela tarjoaa nimensä mukaisesti taksi- ja tilausajopalvelua yrityksille, seuroille ja muille turistiryhmille. Tavoitteenamme on hoitaa kuljetukset joustavasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Järjestämme matkoja kotimaan lisäksi myös ulkomaille. Ajamme KELA- ja sote-kuljetuksia.

  Yrityksellämme on kaksi hyvin varusteltua 50 hengen turistibussia sekä 20 hengen pikkubussi. Taksiliikenteessä on myös kaksi alle 10 hengen taksibussia.

  Matkustajiemme turvallisuus ja viihtyvyys on meille kunnia-asia.

 • LVI-Pirkka Oy

  LVI-Pirkka on Vesilahden, Lempäälän, Viialan ja Akaan alueella toimiva yritys. Teemme LVI-suunnittelua ja -asennusta kaikkiin rakennuksiin. Mm. putkiasennukset ja ilmanvaihtoasennukset, kevytöljypolttimien huolto ja asennustyöt, jätevesijärjestelmien selvitykset ja suunnittelut. Katso referenssit kotisivuiltamme. Ota yhteyttä!

 • Artifix Oy
  Rappaus-, tasoite- ja maalaustyöt vankalla kotimaisella ammattitaidolla Pirkanmaalla. Artifix Oy tarjoaa rappaus-, tasoite- ja maalaustyöt Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä vankalla kotimaisella ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat muun muassa rakentajat, remontoijat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt, kunnat, kaupungit ja vakuutusyhtiöt. Meiltä saat tarvittaessa myös kattavat remontti-, saneeraus- ja rakennuspalvelut.
 • Tilipalvelu Tasetieto Oy

  Olemme auktorisoitu tilitoimisto, joka on toiminut alalla yli kymmenen vuotta. Meillä on kokemusta kaikista yritysmuodoista.

  Tarjoamme kattavat taloushallinnon palvelut sähköisesti pilvipalveluna tai perinteisesti paperisena.

  Ota yhteyttä.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Nokia, Urjala ja Sastamala.

Kaupunginosat
Ahtiala, Ameenkulma, Arajärvenkulma, Haapasenkulma, Hakkila, Hinsala, Inhankulma, Järvenranta, Kahnala, Kaltsila, Keihonen, Kivilahti, Koivistalho, Korpiniemi, Koskenkylä, Kostiala, Krääkkiö, Kurala, Lamminkulma, Latomaa, Laukko, Linnamaa, Lohnattila, Lumiala, Löyttynkulma, Mantere, Mukalankulma, Mustinen, Narva, Nyberginkylä, Ojalankulma, Onkemäki, Palho, Peräkulma, Pöyhölä, Riehu, Riuttonkulma, Rudangonmaa, Rämsöö, Saarikunta, Saastonkulma, Sakoinen, Suomela, Suonola, Suonpäänkulma, Tarimaa, Toivola, Vakkala, Valkkinen ja Ylämäki
KuvausAlueen Vesilahti kuvaus

Tampereen seutukuntaan kuuluva Vesilahti on Pyhäjärven rannalla sijaitseva, 4 300 asukkaan maaseutumainen kunta. Sieltä on ruuhkattomat yhteydet Tampereelle, jonne matkan taittaa vain 30 minuutissa, puolessa tunnissa tavoittaa myös Tampere-Pirkkala lentoaseman. 10 minuutin matkan päässä sijaitseva rautatieasema Lempäälässä tuo lisäsujuvuutta liikkumiseen.

Vesilahdella yrittämisen ilmapiiri on saanut kehuja kannustavuudesta ja yrittäjien välisestä yhteistyöstä. Tontteja on tarjolla mainiosti ja lupa-asioissa ei hidasteena ole turha byrokratia.

Suurimpiin yrityksiin kuuluu pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostukseen sekä biokaasun tuottamiseen ja sen hyödyntämiseen erikoistunut Doranova Oy. Myös perheyritys ASUA Remontit työllistää kunnan yrityksistä kärkipäässä.

Vesilahti on viime vuosina noussut vetovoimaiseksi paikaksi asua ja yrittää. Asukkaita on kuntaan asettunut ennätyksellistä vauhtia valtakunnallisella tasolla. Myös tapahtumat vetävät väkeä, joista suosituimmasta päästä on PeuraFest-musiikkifestivaali.