Veteli

Tältä sivulta löydät kunnan Veteli suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Veteli suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Veteli
YritysLiikevaihto (euroa)
Termater Oy11 miljoonaa
Pasi Korpela Oy6 miljoonaa
LVI-Klemola Oy4 miljoonaa
Rakennus-Korpela Oy3 miljoonaa
Vetelin Energia Oy3 miljoonaa
Klemolan Betoni Oy3 miljoonaa
Vasmo Oy1 miljoonaa
Lapincon Oy1 miljoonaa
Metsätyö Koski Oy1 miljoonaa
MNS-Kuljetus Oy955 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Veteli yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
K. Leivon Leipomo Oy34
Peltisepänliike Nykänen Oy29
LVI-Klemola Oy18
Termater Oy17
Klemolan Betoni Oy14
Lastensuojelupalvelut Väylä Oy12
Linja-autoliikenne Osmo Aho Oy11
Pasi Korpela Oy10
Vetelin Energia Oy9
FinnSnack Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Veteli
YritysKasvuprosentti
Rakennus-Korpela Oy+75.3%
HP-Rakmestari Oy+72.6%
J. Tainio Oy+66.6%
Matera Oy Maatalous- ja teollisuusrakentamisen ammattiliike+49.6%
LVI-Klemola Oy+35.6%
Kunttaset Oy+29.9%
Lapincon Oy+28.4%
Vetelin auto- ja konehuolto Oy+27.0%
Pulkkinen Forest Oy+23.4%
Osmo Aho Oy+18.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Veteli
YritysPerustettu
Maatilipalvelu Finnilä31.12.2021
W-Sähkö Oy06.07.2021
Pynssi Arttu16.06.2021
Vetelin apteekki03.05.2021
HuKaRo Oy29.01.2021
Monitoimi J.Mikkola21.01.2021
Tmi Toni Taipale09.10.2020
Tmi Merja Lappi24.09.2020
Toiminimi Sofia Mansikka-aho06.08.2020
Tmi Markus Alaspää10.03.2020
EsittelyssäAlueen Veteli yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Peltisepänliike Pöyhönen Ky
  Peltisepänliike Pöyhönen on kattoremontin ammattilainen Keski-Pohjanmaan alueella Vetelissä. Päätoimialaamme on konesaumakatot, kuparikatot, julkisivupellitykset, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Meiltä saat myös mm. profiilikatot, listoitukset sekä piipun pellitykset ja -hatut. Teemme myös kantavia kattoja esimerkiksi uusiin kauppakeskuksiin.
 • Stemma Veteli
  Stemma - Kalusteita rehdisti elämänmakuisiin koteihin. Kodit on tehty elettäviksi, kalusteet käytettäviksi ja elämä rennosti nautittavaksi. Me kalustamme koteja ratkaisuilla, jotka on tehty käyttöön, ei kiiltokuvaelämään. Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.
 • Sorahuolto Marko Aho Oy
  Sorahuolto Marko Aho Oy:ltä saat sorat, murskeet sekä kaikki muut maa-ainekset Veteliin ja lähikuntiin. Teemme myös erilaiset maanrakennus- ja kaivinkonetyöt kuten mm. talonpohjat, salaojitukset, viemäröinnit, vesijohdotukset ym. myös vaihtolavakuljetukset. Palvelemme pitkällä kokemuksella joustavasti ja luotettavasti sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaitamme, aina aikatauluja noudattaen.
 • Vetelin Konemetalli Oy
  Vetelin Konemetalli Oy tarjoaa yrityksille ammattitaitoista ja monipuolista alihankintapalvelua. Valmistamme kestävät metallirakenteet eri menetelmin teollisuuden tarpeisiin. Toimialaamme kuuluu koneistus, hitsaus, jyrsintä ja kasaus. Erikoisosaamistamme on raskas koneistus CNC-ohjattuna.
 • Kuljetus Läspä Oy
  Tarjoamme kuljetuspalveluita yli 20 vuoden kokemuksella!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vimpeli, Kaustinen, Evijärvi, Halsua, Lappajärvi, Kruunupyy ja Perho.

Kaupunginosat
Aho, Alaperi, Alaspää, Finnilä, Forsbacka, Haapala, Haapasalo, Harmaakivi, Haukilahti, Heikkilä, Hyväluoma, Isokylä, Järvelä, Kainu, Kalliojärvi, Kemora, Kiikkuniemi, Klaavunkangas, Konttikangas, Kylmäkylä, Laasanen, Lammasoja, Lassila, Leppäniemi, Lumppio, Mikkola, Niemi, Nykänen, Pakkala, Patana, Perppakka, Pihlajamaa, Polso, Pulkkinen, Puukorpi, Puuronen, Puusaari, Rytiniemi, Räyrinki, Saari, Salmela, Sillanpää, Siponkoski, Torppa, Tunkkari, Tuohimaa, Varila ja Viiste
KuvausAlueen Veteli kuvaus

Keski-Pohjanmaalla sijaitseva Veteli on reilun 3 100 asukkaan kunta Keski-Pohjanmaalla. Vetelissä on elinvoimainen maaseutu ja kauniit jokilaakson maisemat. Alkutuotanto työllistää eniten kuntalaisia, ja suurin osa yrityksistä sijoittuu elinkeinokentässä maatalouteen.

Yritysrakenne on Vetelissä monipuolinen. Alkutuotannon ohella eniten työpaikkoja on palvelualalla. Muiden alojen työvoiman tarve aina rakentamisesta hoivaan, siivoukseen ja ruokahuoltoon tulee tarvitsemaan lähitulevaisuudessa lisää työvoimaa.

Suurimpia kunnan yrityksiä ovat ilmastointi- ja peltisepänliike Peltisepänliike Nykänen Oy sekä Vetelin Energia Oy. KASE Yrityspalvelu tarjoaa maksuttomia palveluja niin aloittelijoille kuin jo toiminnassa oleville yrityksille.