Vieremä

Tältä sivulta löydät kunnan Vieremä suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Vieremä suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Vieremä
YritysLiikevaihto (euroa)
Ponsse Oyj582 miljoonaa
Veljekset Heiskanen Oy41 miljoonaa
Ratesteel Oy22 miljoonaa
Torssosen Murskaus Oy9 miljoonaa
Laikas Oy8 miljoonaa
RD Technology Center Oy6 miljoonaa
Metsä-Kahu Oy5 miljoonaa
Debomix Oy4 miljoonaa
Kuljetusliike Mineraalikuljetus Oy4 miljoonaa
Maanrakennus ja Metsäkoneurakointi Veljekset Hukkanen Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Vieremä yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ponsse Oyj976
Ratesteel Oy45
RD Technology Center Oy41
Veljekset Heiskanen Oy36
Debomix Oy25
Maanrakennus ja Metsäkoneurakointi Veljekset Hukkanen Oy23
Laikas Oy22
JetiTaso Oy20
Kyrönniemen Maatila Oy11
Metsäkuljetus Sahlström Oy11

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Vieremä
YritysKasvuprosentti
Lumohukka Oy+115.4%
Torssosen Murskaus Oy+103.2%
Liepeelän Konepalvelu Oy+42.9%
Vieremän Biomurske Oy+35.2%
RD Technology Center Oy+34.5%
Ville Koljonen Oy+25.1%
Kerttu Niskanen Oy+25.0%
Ratesteel Oy+18.8%
Laikas Oy+16.3%
Rakennuspalvelu Valjus Oy+16.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Vieremä
YritysPerustettu
Eva Eläinlääkäri06.12.2021
TimTra Oy26.11.2021
Rotimo Essence Oy25.08.2021
TAH-Maito Oy21.04.2021
JooTik ASennus Oy04.03.2021
PP Maalaus Oy02.03.2021
Triinin Kotipalvelu15.02.2021
Infrastone Oy31.01.2021
Tero Pirinen Oy04.01.2021
EvoMake Oy26.11.2020
EsittelyssäAlueen Vieremä yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Vieremän kunta

  Vieremä on noin neljäntuhannen asukkaan vetovoimainen, vireä ja yrittäjämyönteinen kunta Pohjois-Savossa. Vieremälle on muodostunut vahva metalliteollisuuden keskittymä sekä lisäksi kunta on maidon suurtuottaja.

  Pienenä maaseutukuntana Vieremä on turvallinen paikka asua ja elää. Lisäksi yhteisöllisyys näkyy arjessa monin tavoin. Tehdään yhdessä –ajattelu elää vahvana tänäkin päivänä.

 • Sorakuljetus Timo Torssonen
  Sorakuljetus Timo Torssonen hoitaa soramyynnin ja maa-aineskuljetukset ammattitaitoisesti Ylä-Savon alueella. Kuljetamme hiekan, soran, sepelin, murskeen ja kalkitetun mullan perille nopeasti ja luotettavasti. Meiltä voit tilata juuri kohteeseesi sopivan maa-aineksen perille toimitettuna.
 • Marjomäen Sora Ky
  Marjomäen Sora myy ja kuljettaa sora-aineksia Iisalmessa ja lähialueilla.
 • Vieremän Maanrakennuspalvelu Oy

  Teemme monipuoliset maanrakennus- ja maansiirtotyöt Pohjois-Savon alueella. Asiakkaitamme ovat niin yritykset, kuin yksityiset sekä kaupungit ja kunnat.

  Teiden rakentamisesta ja kunnostuksesta meillä on vuosien kokemus. Traktori- ja kaivinkoneurakointina teemme mm. pohjatyöt, salaojitukset, jätevesijärjestelmät sekä talvikunnossapitotyöt.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Palveluitamme

  • pohjarakentaminen

  • tierakentaminen

  • pellon raivaukset

  • kunnallistekniikka

  • kaivuutyöt

  • maansiirtotyöt

  • pihojen auraus ja hiekoitus

 • Konekorjaamo Halonen

  Konekorjaamo Halonen on palveleva konekorjaamo Sonkajärvellä, Pohjois-Savossa, joka palvelee jokaista asiakasta aina yksillöllisesti tarpeiden mukaan. Korjaamme ja huollamme erilaisia koneita aina autoista ja kodinkoneista maatalouskoneisiin.

  Kokemusta on syntynyt alalta jo yli 30 vuotta, jonka aikana on tullut nähtyä monenlaisia koneita. Joten kun tarvitset konehuoltoa, ota yhteyttä ja laitetaan Teidänkin koneet kuntoon!. Meillä on reilu tekemisen meininki − tumput suorina seisoskelusta ei asiakas maksa ja hinnoittelumme on läpinäkyvää.

  Olemme joustava korjaamokumppani; asiakkaat voivat tuoda koneet huoltoon ja korjaukseen myös viikonloppuisin ja aukioloaikojemme ulkopuolella. Lähdemme korjaus- ja huoltotoimiin myös asiakkaan luo, sopimuksen mukaan tietysti. Ota yhteyttä tai piipahda suoraan korjaamolle niin katsotaan, miten voimme olla avuksi!

  Palvelut: - Autohuolto - Autokorjaamo - Pienkonehuolto - Kodinkonehuolto - Rengastyöt - Rengasliike

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pyhäntä, Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Kajaani.

Kaupunginosat
Amerikka, Eikanmäki, Haajainen, Haukilampi, Heinäpuro, Hepolampi, Honkajärvi, Hämeenlampi, Iinpää, Isomäki, Jatapuro, Juurikkamäki, Jäniskoski, Kaarakkala, Kaarteenmäki, Kainuunmäki, Kapeavesi, Karankajärvi, Karankamäki, Karhukangas, Kauniskangas, Kauppilanmäki, Kirkonmäki, Konolanmäki, Koskenkylä, Kotvakko, Koukomäki, Kulvemäki, Kumpumäki, Kuohunmäki, Lahnalehto, Lamminkylä, Lapinmäki, Laukkumäki, Lehtoranta, Lisvapuro, Luvejoki, Malila, Mankilanmäki, Marttisenjoki, Marttisenjärvi, Marttismäki, Mesilä, Myllyjärvi, Mähölä, Mäntykangas, Nieminen, Niemisenmäki, Nikula, Nissilä, Pajupuro, Palomäki, Palosenjärvi, Palosenmäki, Pasalankylä, Pehkolanniemi, Peltue, Petäjäselkä, Piilola, Pirttikangas, Pirttimäki, Pitkämäki, Poikainmäki, Puistorinne, Puolinmäki, Pärekoski, Pöytämäki, Rautalahti, Riihelä, Rikuli, Riutankallio, Riuttamäki, Rokula, Rotimojoki, Ruuvalanperä, Saarikoski, Saarinen, Saarisenmäki, Saarisenranta, Salahmi, Sallisenmäki, Salminen, Savikko, Savimäki, Sormulanmäki, Sotku, Sumppu, Tikanlahti, Tikanniemi, Turula, Ulvilanmäki, Vahtimäki, Valkeiskylä, Venekangas, Vesipuro, Vuorinen ja Väliaho
KuvausAlueen Vieremä kuvaus

Pohjois-Savossa sijaitseva Vieremä on 3 600 asukkaan kunta. Se kuuluu Ylä-Savon talousalueeseen, naapureinaan Iisalmi, Kajaani, Kiuruvesi, Pyhäntä ja Sonkajärvi. Iisalmeen kertyy matkaa vain 25 km, joten suuremman kaupungin palvelut, opiskelu- ja työpaikat löytyvät varsin läheltä.

Vieremällä on vahva teollisuuselämä, joka on kasvussa. Suurimpia alan yrityksiä on yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista Ponsse Oyj. Se myös työllistää kunnan yrityksistä eniten. Niin ikään Ponssen alihankkija, teräsrakenteiden valmistaja Ratasteel Oy toimii kunnassa. Kunnassa on meneillään Rautainen Savo -palvelut -hanke, jonka tarkoitus on kehittää edelleen alueen kone- ja energiateknologiaa.

Vieremältä liikenne hoituu sujuvasti oman auton lisäksi junalla lähikaupunki Iisalmen rautatieasemalta. Myös oma satama mahdollistaa saapumisen vaikka veneellä.