Virolahti

Tältä sivulta löydät kunnan Virolahti suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Virolahti suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Virolahti
YritysLiikevaihto (euroa)
Vaalimaan Kauppakartano Oy65 miljoonaa
Rengasduo Oy23 miljoonaa
Twinmax Oy8 miljoonaa
Vaalimaantie Kiinteistö Oy5 miljoonaa
Harjun oppimiskeskus4 miljoonaa
Vaanoco Oy4 miljoonaa
Somerin Kala Oy1 miljoonaa
Kellosalmen Lohi Oy1 miljoonaa
J. Kuntsi Oy / Veikon Kone1 miljoonaa
Nordmax Market Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Virolahti yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Vaalimaan Kauppakartano Oy120
Rengasduo Oy19
Vaanoco Oy13
Bestbrands Retail Finland OY10
JK-Louhinta Oy8
FMC Shoes & Clothes8
Urakointi Esa Jähi Oy8
Desman Oy7
Somerin Kala Oy6
Kinnasviikki Oy5

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Virolahti
YritysKasvuprosentti
Takatalo ja Tompuri Oy+147.4%
FMC Shoes & Clothes+118.4%
Linjaporaus Lehtinen Oy+86.8%
T M Talosuunnittelu Oy+71.0%
Vaanoco Oy+44.7%
Rengasduo Oy+43.6%
Traktorityö Aki Jokimies+41.2%
E-Sprinkler Oy+39.7%
TML-Center Oy+36.5%
Rakennussuunnittelu ja -valvonta Valkoinen Linja Oy+35.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Virolahti
YritysPerustettu
Avedia01.12.2020
Raunio Lauri25.09.2020
Heidi Kiviharju14.09.2020
Jelppiaku27.08.2020
Ratsupalvelu Johanna Pulkkinen Tmi10.07.2020
Liudmila Nikulainen Tmi03.07.2020
Joenvarren Tilitoimisto Oy11.05.2020
Vaalimaa Asunnot Oy18.02.2020
Olki Yhtiöt Oy03.02.2020
HuoltoHeijari Tmi28.01.2020
EsittelyssäAlueen Virolahti yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Jo-Bo Tmi

  Jo-Bo on virolahtelainen yritys. Olemme erikoistuneet pihan rakentamiseen ja viherrakentamiseen. Hoidamme työmme tehokkaasti ja luotettavasti 30 vuoden ammattikokemuksella. Toiminta-alueemme on Kymenlaakso ja ympäristö.

 • Parunranta Oy

  Parunranta Oy tarjoaa mökkivuokrausta Suomenlahden rannalla. Vuokraamme kahta vuonna 2012 valmistunutta kahdeksan hengen lomamökkiä viikko-, kuukausi- tai viikonloppuvuokralla. Kysy myös mökkiä vuokralle koko vuodeksi tai kesän ajaksi.

 • Ravijoen Rakennus Oy

  Vuonna 2011 toiminimenä perustettu ja osakeyhtiöksi vuonna 2014 kasvanut Ravijoen Rakennus Oy tarjoaa Ravijoen seudulla ammattitaitoiset ja kattavat rakennuspalvelut aliurakointina yrityksille sekä julkiselle sektorille. Myös maatalousrakentaminen (navetat, hallit ym.) kuuluu palveluvalikoimamme piiriin. Lisäksi saat meiltä erilaiset kirvesmiestyöt, puuelementtien sekä ikkunoiden ja ovien asennukset ynnä muut vastaavat työt. Toimialuettamme on käytännössä koko Suomi, sillä olemme valmiita liikkumaan urakoiden perässä kauemmaskin.

 • Turusen puutarha Ky

  Turusen Puutarha on laadukkaiden kukkien maahantuoja. Toimitamme kukat mahdollisimman tuoreina kukkakauppoihin ja puutarhamyymälöihin Virolahden, Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Varkauden alueella. Maahantuontimme toimii pelkästään alan yritysten välityksellä eli kuluttajat voivat ihailla ja ostaa tuomiamme kukkia paikallisessa kukkakaupassa tai puutarhamyynnissä.

 • Sähkö-Kaakko Oy

  Sähkö Kaakko Oy toteuttaa vaativatkin sähkötyöt ammattitaidolla. Palveluitamme ovat sähköasennus, -suunnittelu ja -saneeraus, sekä pienemmät työt kuten pistorasioien ja valokatkaisimien asennukset ja vaihdot yms. toimenpiteet. Toimintamme perustuu pitkälliselle kokemukselle ja asianmukaiselle ammattitaidolle, jotta saamme tehtyä niin pienet kuin isotkin työt turvallisesti ja alan vaatimusten mukaisesti. Jos kaipaat lisätietoja tai haluat hyödyntää palveluitamme, ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Miehikkälä ja Hamina.

Kaupunginosat
Ala-Pihlaja, Eerikkälä, Haavisto, Hailila, Hanski, Harju, Heikkilä, Hellä, Hirvisaarenkulma, Häkälä, Hämeenkylä, Häppilä, Joensuu, Järvenkylä, Kattilainen, Klamila, Koivuniemi, Kotola, Kotosenmäki, Kouki, Kuokanmäki, Kurkela, Kyöperikki, Käyhkä, Kääriänmäki, Länsikylä, Malmila, Matinmäki, Mattila, Mestarmäki, Myllymäki, Mässelinmäki, Nakarinmäki, Nopala, Ollinmäki, Pajulahti, Piispa, Piispanmäki, Puntti, Pyterlahti, Rahkosenmäki, Ravijoki, Reinikkala, Riko, Rännänen, Santaniemi, Skippari, Sydänkylä, Säkäjärvi, Talsinmäki, Tinkanen, Tomppola, Tompurinmäki, Tupakorpi, Uski, Vaalimaa, Vilkkilä, Villinhaka, Virojoki, Virolahden kirkonkylä, Värrinpää, Ylä-Pihlaja, Ylä-Säkäjärvi, Yläjoki, Yläkäs ja Yläpää
KuvausAlueen Virolahti kuvaus

Virolahti on Suomen kaakkoisin kunta Kymenlaaksossa, Suomenlahden rannalla, Venäjän rajalla. Reilun 3 100 asukkaan Virolahdella sijaitsee Vaalimaan raja-asema ja sen naapurikuntia ovat Miehikkälä sekä Hamina.

Virolahden sijainti on mainio yrittäjyyttä, työntekoa ja lomailua ajatellen. Helsingistä Pietariin kulkeva E18-tie halkoo kuntaa, ja Klamilan ja Ukkosaaren venesatamat tarjoavat hyvät liikkumisen mahdollisuudet veneilijöille. Vaalimaan raja-aseman ylittää vuosittain miljoonia vierailijoita.

Vaalimaa on juurikin portti jatkuvasti lisääntyvään turistivirtaan tarjoten erityisesti kaupallisille palveluille suuren kysynnän. Alueelle on muodostunut suuria marketteja, pieniä liikkeitä ja huolintayrityksiä. Uusin näistä on Suomen ensimmäinen outlet-kylä, Zsar Outlet Village, josta löytyy monia kansainvälisten merkkien muoti-, kauneus- ja sisustusliikkeitä.

Virolahdella järjestetään myös suosittuja tapahtumia. Näistä muutamia ovat lintuharrastajien Arktika-päivät, Virolahti-viikot, Pertunmarkkinat, Kaakon Kamarimusiikki -viikko ja Bunkkerimuseon Operaatio Salpalinja -tapahtuma. Aktiivisen yhdistys-, seura- ja järjestötoiminnan ansiosta tapahtumaa riittää ympäri vuoden tarjoten niin asukkaille, lomailijoille kuin yrittäjille oivan tilaisuuden osallistua ja olla esillä.