Virolahti

Tältä sivulta löydät kunnan Virolahti suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Virolahti suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Virolahti
YritysLiikevaihto (euroa)
Rengasduo Oy55 miljoonaa
Vaalimaan Kauppakartano Oy54 miljoonaa
Harjun oppimiskeskus5 miljoonaa
Vaalimaantie Kiinteistö Oy4 miljoonaa
WCargo Oy3 miljoonaa
Sammalisen Sora Ky2 miljoonaa
Raskilan Kone ja Rauta Oy1 miljoonaa
Kone Olli Oy1 miljoonaa
Traktorityö Aki Jokimies966 tuhatta
Urakointi Esa Jähi Oy955 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Virolahti yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Vaalimaan Kauppakartano Oy85
Harjun oppimiskeskus40
Urakointi Esa Jähi Oy8
WCargo Oy8
Sammalisen Sora Ky8
JK-Louhinta Oy7
Desman Oy6
Takatalo ja Tompuri Oy6
FMC Logistics5
Parturi-Kampaamo Tukkakulma Niina Rahkonen5

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Virolahti
YritysKasvuprosentti
Kosmos Beauty Lab Oy+185.9%
Loutek Infra Oy+138.1%
Martti Talsi Oy+80.6%
Sammalisen Sora Ky+50.9%
Ojalan ojankaivuu Oy+47.2%
Matworks Oy+45.3%
Parturi-Kampaamo Tukkakulma Niina Rahkonen+39.3%
TML-Center Oy+37.3%
Vaste Oy+37.2%
Kone Olli Oy+23.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Virolahti
YritysPerustettu
Antonin Kala Oy07.05.2024
TouhuTimo Oy02.02.2024
S-A Kaitainen28.08.2023
Kalasomeri Oy24.07.2023
Alex Särki Oy05.07.2023
Kaksisiskoa Oy14.06.2023
IB Enterprises Oy17.05.2023
Frontier Outfitters Oy03.05.2023
Kaakon Metsäpalvelut Oy03.02.2023
MiltrOy Oy01.12.2022
EsittelyssäAlueen Virolahti yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Jo-Bo Tmi
  Jo-Bo on virolahtelainen yritys. Olemme erikoistuneet pihan rakentamiseen ja viherrakentamiseen. Hoidamme työmme tehokkaasti ja luotettavasti 30 vuoden ammattikokemuksella. Toiminta-alueemme on Kymenlaakso ja ympäristö.
 • Kengitysseppä Mika Värri
 • Sähkö-Kaakko Oy
  Sähkö Kaakko Oy toteuttaa vaativatkin sähkötyöt ammattitaidolla. Palveluitamme ovat sähköasennus, -suunnittelu ja -saneeraus, aurinkopaneelien asennus sekä pienemmät työt kuten pistorasioien ja valokatkaisimien asennukset ja vaihdot yms. toimenpiteet. Toimintamme perustuu pitkälliselle kokemukselle ja asianmukaiselle ammattitaidolle, jotta saamme tehtyä niin pienet kuin isotkin työt turvallisesti ja alan vaatimusten mukaisesti. Jos kaipaat lisätietoja tai haluat hyödyntää palveluitamme, ota yhteyttä!
 • Ravijoen Saha Oy
  Ravijoen Sahalta löydät oikeat puutuotteet tarpeisiisi. Löydät kokonaistaloudelliset sekä laadukkaat ratkaisut. Pitkä kokemus ja ammattitaito ovat avaintekijät laadun ylläpidossa ja tarkoissa toimituksissa. Pidämme sen minkä lupaamme. Puutavarat sahattuna, höylättynä ja painekyllästettynä. Toimitusmyyntinä palkit ja monet erikoistuotteet.
 • Tmi Milla Toikka

  Olen toiminut maalarina paikallisesti yli kahden vuoden ajan. Julkisivumaalaukset sekä sisämaalaukset, kattomaalaus ja kalustemaalaus pintakäsittelytöt mukaanlukien kuuluvat palvelurepertuaariini.

  Teen myös tapetointityöt huolellisesti ja ammattitaidolla, joten saat tarvittaessa kokonaisvaltaisen palvelupaketin maalaus urakointiin sekä viimeistelyyn.

  Toiminta-alueet:

  • Kotka

  • Hamina

  • Miehikkälä

  • Virolahti

  • Kouvola

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Miehikkälä ja Hamina.

Kaupunginosat
Ala-Pihlaja, Eerikkälä, Haavisto, Hailila, Hanski, Harju, Heikkilä, Hellä, Hirvisaarenkulma, Häkälä, Hämeenkylä, Häppilä, Joensuu, Järvenkylä, Kattilainen, Klamila, Koivuniemi, Kotola, Kotosenmäki, Kouki, Kuokanmäki, Kurkela, Kyöperikki, Käyhkä, Kääriänmäki, Länsikylä, Malmila, Matinmäki, Mattila, Mestarmäki, Myllymäki, Mässelinmäki, Nakarinmäki, Nopala, Ollinmäki, Pajulahti, Piispa, Piispanmäki, Puntti, Pyterlahti, Rahkosenmäki, Ravijoki, Reinikkala, Riko, Rännänen, Santaniemi, Skippari, Sydänkylä, Säkäjärvi, Talsinmäki, Tinkanen, Tomppola, Tompurinmäki, Tupakorpi, Uski, Vaalimaa, Vilkkilä, Villinhaka, Virojoki, Virolahden kirkonkylä, Värrinpää, Ylä-Pihlaja, Ylä-Säkäjärvi, Yläjoki, Yläkäs ja Yläpää
KuvausAlueen Virolahti kuvaus

Virolahti on Suomen kaakkoisin kunta Kymenlaaksossa, Suomenlahden rannalla, Venäjän rajalla. Reilun 3 100 asukkaan Virolahdella sijaitsee Vaalimaan raja-asema ja sen naapurikuntia ovat Miehikkälä sekä Hamina.

Virolahden sijainti on mainio yrittäjyyttä, työntekoa ja lomailua ajatellen. Helsingistä Pietariin kulkeva E18-tie halkoo kuntaa, ja Klamilan ja Ukkosaaren venesatamat tarjoavat hyvät liikkumisen mahdollisuudet veneilijöille. Vaalimaan raja-aseman ylittää vuosittain miljoonia vierailijoita.

Vaalimaa on juurikin portti jatkuvasti lisääntyvään turistivirtaan tarjoten erityisesti kaupallisille palveluille suuren kysynnän. Alueelle on muodostunut suuria marketteja, pieniä liikkeitä ja huolintayrityksiä. Uusin näistä on Suomen ensimmäinen outlet-kylä, Zsar Outlet Village, josta löytyy monia kansainvälisten merkkien muoti-, kauneus- ja sisustusliikkeitä.

Virolahdella järjestetään myös suosittuja tapahtumia. Näistä muutamia ovat lintuharrastajien Arktika-päivät, Virolahti-viikot, Pertunmarkkinat, Kaakon Kamarimusiikki -viikko ja Bunkkerimuseon Operaatio Salpalinja -tapahtuma. Aktiivisen yhdistys-, seura- ja järjestötoiminnan ansiosta tapahtumaa riittää ympäri vuoden tarjoten niin asukkaille, lomailijoille kuin yrittäjille oivan tilaisuuden osallistua ja olla esillä.