Virolahti

Tältä sivulta löydät kunnan Virolahti suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Virolahti suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Virolahti
YritysLiikevaihto (euroa)
Rengasduo Oy46 miljoonaa
Vaalimaan Kauppakartano Oy33 miljoonaa
Vaalimaantie Kiinteistö Oy7 miljoonaa
Vaanoco Oy6 miljoonaa
Harjun oppimiskeskus4 miljoonaa
East Gate Development Kiinteistö Oy2 miljoonaa
Nordmax Market Oy1 miljoonaa
J. Kuntsi Oy / Veikon Kone924 tuhatta
R-kioski Virojoki Itätie838 tuhatta
Sammalisen Sora Ky829 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Virolahti yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Vaalimaan Kauppakartano Oy80
Rengasduo Oy33
Olki Yhtiöt Oy8
Urakointi Esa Jähi Oy8
FMC Logistics7
JK-Louhinta Oy7
Tilausravintola Olkihattu6
R-kioski Virojoki Itätie6
Johtai Oy5
Rakennussuunnittelu ja -valvonta Valkoinen Linja Oy5

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Virolahti
YritysKasvuprosentti
Martti Talsi Oy+134.4%
Kone Kaitainen Oy+85.4%
Vaanoco Oy+75.3%
FMC Logistics+59.9%
Vaste Oy+59.9%
Kuokka Company Oy+54.0%
TML-Center Oy+37.3%
Rengasduo Oy+34.0%
Matworks Oy+32.5%
Viljavuori Oy+30.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Virolahti
YritysPerustettu
Tmi Saara Kiri18.02.2022
TrainingLaura18.02.2022
Kaksi Satamaa Oy02.02.2022
Petäjälehto Kimmo Markus17.11.2021
Virolahden apteekki30.07.2021
Kari Mustamaa01.07.2021
Kaksico01.07.2021
Välipysähdys Oy04.06.2021
Eläinlääkäri Sini Saari12.05.2021
EV Konetyö Oy11.03.2021
EsittelyssäAlueen Virolahti yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Jo-Bo Tmi
  Jo-Bo on virolahtelainen yritys. Olemme erikoistuneet pihan rakentamiseen ja viherrakentamiseen. Hoidamme työmme tehokkaasti ja luotettavasti 30 vuoden ammattikokemuksella. Toiminta-alueemme on Kymenlaakso ja ympäristö.
 • Ravijoen Rakennus Oy
  Vuonna 2011 toiminimenä perustettu ja osakeyhtiöksi vuonna 2014 kasvanut Ravijoen Rakennus Oy tarjoaa Ravijoen seudulla ammattitaitoiset ja kattavat rakennuspalvelut aliurakointina yrityksille sekä julkiselle sektorille. Myös maatalousrakentaminen (navetat, hallit ym.) kuuluu palveluvalikoimamme piiriin. Lisäksi saat meiltä erilaiset kirvesmiestyöt, puuelementtien sekä ikkunoiden ja ovien asennukset ynnä muut vastaavat työt. Toimialuettamme on käytännössä koko Suomi, sillä olemme valmiita liikkumaan urakoiden perässä kauemmaskin.
 • Ravijoen Saha Oy

  Ravijoen Saha Oy Ravijoen Saha Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1926. Vuosikymmenien aikana muuttunutta toimintaa pyörittää nyt kolmas sukupolvi. Vuosikymmenien aikana kertynyt puunjalostuksen osaaminen on kestävä perusta jatkuvalle kehittymiselle. Toimimme eteläisessä Kymenlaaksossa ja asiakkaamme ovat yksittäisistä ostajista vakiintuneisiin teollisiin asiakkaisiin. Toiminnan keskeinen osa on asiakaslähtöisyys. Meiltä löydät oikeat tuotteet tarpeisiisi.

 • Muuraustyö A. Palonen & kumpp.

  Muuraustyö A. Palonen & kumpp. Luotettava, paikallinen muuraus- ja laatoitusalan ammattilainen palveluksessasi Kymenlaakson alueella. Muuraustyöt, laatoitustyöt sekä vesieristystyöt yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Kunnostamme myös vaurioituneita tulipesijä. Ota yhteyttä! Meidät löytää myös Facebookista!

 • Turusen puutarha Ky

  Turusen Puutarha on laadukkaiden kukkien maahantuoja. Toimitamme kukat mahdollisimman tuoreina kukkakauppoihin ja puutarhamyymälöihin Virolahden, Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Varkauden alueella. Maahantuontimme toimii pelkästään alan yritysten välityksellä eli kuluttajat voivat ihailla ja ostaa tuomiamme kukkia paikallisessa kukkakaupassa tai puutarhamyynnissä.

  Kukat tuoreena myyntiin Turusen Puutarhasta!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Miehikkälä ja Hamina.

Kaupunginosat
Ala-Pihlaja, Eerikkälä, Haavisto, Hailila, Hanski, Harju, Heikkilä, Hellä, Hirvisaarenkulma, Häkälä, Hämeenkylä, Häppilä, Joensuu, Järvenkylä, Kattilainen, Klamila, Koivuniemi, Kotola, Kotosenmäki, Kouki, Kuokanmäki, Kurkela, Kyöperikki, Käyhkä, Kääriänmäki, Länsikylä, Malmila, Matinmäki, Mattila, Mestarmäki, Myllymäki, Mässelinmäki, Nakarinmäki, Nopala, Ollinmäki, Pajulahti, Piispa, Piispanmäki, Puntti, Pyterlahti, Rahkosenmäki, Ravijoki, Reinikkala, Riko, Rännänen, Santaniemi, Skippari, Sydänkylä, Säkäjärvi, Talsinmäki, Tinkanen, Tomppola, Tompurinmäki, Tupakorpi, Uski, Vaalimaa, Vilkkilä, Villinhaka, Virojoki, Virolahden kirkonkylä, Värrinpää, Ylä-Pihlaja, Ylä-Säkäjärvi, Yläjoki, Yläkäs ja Yläpää
KuvausAlueen Virolahti kuvaus

Virolahti on Suomen kaakkoisin kunta Kymenlaaksossa, Suomenlahden rannalla, Venäjän rajalla. Reilun 3 100 asukkaan Virolahdella sijaitsee Vaalimaan raja-asema ja sen naapurikuntia ovat Miehikkälä sekä Hamina.

Virolahden sijainti on mainio yrittäjyyttä, työntekoa ja lomailua ajatellen. Helsingistä Pietariin kulkeva E18-tie halkoo kuntaa, ja Klamilan ja Ukkosaaren venesatamat tarjoavat hyvät liikkumisen mahdollisuudet veneilijöille. Vaalimaan raja-aseman ylittää vuosittain miljoonia vierailijoita.

Vaalimaa on juurikin portti jatkuvasti lisääntyvään turistivirtaan tarjoten erityisesti kaupallisille palveluille suuren kysynnän. Alueelle on muodostunut suuria marketteja, pieniä liikkeitä ja huolintayrityksiä. Uusin näistä on Suomen ensimmäinen outlet-kylä, Zsar Outlet Village, josta löytyy monia kansainvälisten merkkien muoti-, kauneus- ja sisustusliikkeitä.

Virolahdella järjestetään myös suosittuja tapahtumia. Näistä muutamia ovat lintuharrastajien Arktika-päivät, Virolahti-viikot, Pertunmarkkinat, Kaakon Kamarimusiikki -viikko ja Bunkkerimuseon Operaatio Salpalinja -tapahtuma. Aktiivisen yhdistys-, seura- ja järjestötoiminnan ansiosta tapahtumaa riittää ympäri vuoden tarjoten niin asukkaille, lomailijoille kuin yrittäjille oivan tilaisuuden osallistua ja olla esillä.