Virrat

Tältä sivulta löydät kunnan Virrat suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Virrat suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Virrat
YritysLiikevaihto (euroa)
Keiturin Sote Oy29 miljoonaa
Finncont Oy24 miljoonaa
Jita Oy21 miljoonaa
Koillis-Satakunnan Sähkö Oy17 miljoonaa
Memar Oy14 miljoonaa
VIP Vescor Oy8 miljoonaa
Tuomo Havas Oy7 miljoonaa
Virtain Elementti Oy6 miljoonaa
Kuljetusliike Marko Pohja Oy6 miljoonaa
Inka Oy4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Virrat yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Keiturin Sote Oy505
Memar Oy87
Koillis-Satakunnan Sähkö Oy47
Jita Oy43
Inka Oy33
Kuljetusliike Marko Pohja Oy30
Aisikon Oy23
Kiiltoplast Oy20
Kotipizza Kitusen Kievari20
Virtain Muovityö Oy17

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Virrat
YritysKasvuprosentti
Wallenius Co Oy+116.4%
RetkiEvä osk+108.0%
Puusepänliike J. Lähteenmaa Oy+30.1%
Eurohonka Hirsitalot+28.3%
Tuomo Havas Oy+24.0%
Salinin tila Oy+22.4%
Jussilan Lomamökit Oy+21.0%
Killin Voima Oy+20.7%
Rantakunnan vesiosuuskunta+20.5%
Tarmo Kotalan kyläkauppa+18.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Virrat
YritysPerustettu
JVR Photography18.07.2022
Virtain Metallikierrätys Oy04.07.2022
RS-urakointi12.06.2022
Monitoimipalvelu Suhonen Oy01.06.2022
KH HannaN Oy19.05.2022
Matkailutila Haapamäki06.04.2022
Kiempe Oy27.01.2022
Seap Oy26.01.2022
Juper Oy22.11.2021
KumiKeijo17.11.2021
EsittelyssäAlueen Virrat yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Koillis-Satakunnan Sähkö Oy
  Koillis-Satakunnan Sähkö Oy myy ja toimittaa sähköä sekä sähköön liittyviä palveluita asiakkailleen. Liiketoimintoina ovat sähkön myynti ja verkkopalvelu.
 • Virtain Putkityö Oy
  Virtain Putkityö Oy on vuonna 1974 perustettu LVI-urakointi- ja IV-huoltotehtäviin erikoistunut perheyritys. Tarjoamme kokonaisvaltaista LVI-urakointia yrityksille ja rakennusliikkeille. Teemme LVI-asennukset, -saneeraukset ja -kokonaisurakat, jonka lisäksi toimimme myös KVV- ja IV-työnjohtotehtävissä.
 • Suunnittelutalo PPG Oy
  Suunnittelutalo PPG Oy tarjoaa kustannusohjattua kokonaissuunnittelua sisältäen arkkitehti-, rakenne- ja sisustussuunnittelun. Hoidamme myös rakennuttamistehtävät ammattitaidolla.
 • Pohjois-Hämeen Sähkötyö Oy

  Pohjois-Hämeen Sähkötyö Oy on sähköalan rautainen ammattilainen. Sähköasennus, -suunnittelu ja huolto ovat ydinosaamistamme. Erikoisosaamista löytyy myös sähköteknisten tietojärjestelmistä, kuten antennien ja teollisuusautomaation asennuksista sekä sisäjohtoverkkojen kaapeloinnista. Hoidamme kustannustehokkaasti niin pienet kuin isommatkin sähkötyöt - laadusta tinkimättä. Palvelemme Virroilta käsin koko Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella, pääasiassa Ähtärissä, Töysässä, Alavuksella, Seinäjoella sekä Jalasjärvellä. Ota yhteyttä ja tilaa sähkötyöt meiltä!

 • Virtain Kunnonhoito Oy
  Virtain Kunnonhoito Oy tarjoaa laadukkaita fysio- ja lymfaterapiapalveluita sekä hierontaa Virroilla ja lähialueilla. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös akupunktio.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kihniö, Mänttä-Vilppula, Ähtäri, Ruovesi, Alavus, Ylöjärvi, Keuruu ja Seinäjoki.

Kaupunginosat
Ahjola, Ahonperä, Alitalonperä, Antilanperä, Hanhilamminkulma, Harjunperä, Hauhuu, Havangankylä, Heinäperä, Herraskylä, Hietala, Hirviniemi, Härköskylä, Ikkala, Ilomäki, Ilvesperä, Isoniemi, Itämeri, Jokipiinperä, Jouttikylä, Jähdyspohja, Kaarre, Kaleton, Kalliojärvenperä, Kangasniemenkylä, Kankaanpää, Kantoperä, Karttiperä, Keituri, Keiturinniemi, Killinkoski, Kitunen, Koivistonperä, Koivujärvenkylä, Kontoperä, Kopsanperä, Korhoskylä, Koronkylä, Korpelanperä, Korpiskylä, Korte, Koskenperä, Koskipää, Kotala, Kotalahti, Kotalamminperä, Kummunmäki, Kurjenkylä, Kuuriperä, Kuusijärvenperä, Laajanperä, Lahdenkylä, Lahtiskylä, Leppäsenmäki, Liedenpohja, Luodespohja, Maijalanperä, Makkaraoja, Mantilo, Monoskylä, Mäntylänlahti, Nesteenperä, Niemikylä, Nojoskylä, Nuuttila, Ohtola, Ottikonperä, Paavolanperä, Patalankylä, Patoperä, Peltoperä, Penkkivuori, Peräisenperä, Peuranperä, Piili, Pirttikylä, Pitkäjärvenperä, Purula, Puttonen, Puttoskylä, Pylkkäänkylä, Rantakunta, Rikaperä, Ruohoperä, Röyhkiönperä, Saariskylä, Sampola, Saviperä, Seinäperä, Seppälänperä, Siekkiskylä, Siikaperä, Simoskylä, Sirppiperä, Soininkylä, Soininmäenperä, Sulkava, Särkiperä, Säynävänperä, Taivalperä, Tammisperä, Tapiola, Tiukanperä, Torppakylä, Tulijoki, Töllinperä, Töyrynperä, Uskalinperä, Uuranen, Uusikylä, Vaskivesi, Vaskuu, Vihriälä ja Äijänneva
KuvausAlueen Virrat kuvaus

Virrat on reilun 6 800 asukkaan kaupunki Pohjois-Pirkanmaalla, Länsi-Suomen läänin keskipisteessä. Se sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella Tampereen, Porin ja Jyväskylän välimaastossa. Keskustan tuntumassa risteävät valtatie 23 ja kantatie 66, ja Tampereelta Virroille pääsee myös Runoilijan tie -nimistä laivareittiä pitkin.

Virtain on satojen järvien kaupunki: alueella on yli 300 järveä ja 1 000 kilometriä rantaviivaa. Kaupunki tarjoaa puitteet turvalliseen ja viihtyisään asumiseen upeiden luonnonmaisemien keskellä. Jos haaveilet omakotitontista upeilla järvimaisemilla, tutustu runsaaseen tonttitarjontaan. Kaupunki tarjoaa asukkailleen myös kattavat terveys- ja muut peruspalvelut.

Virrat on teollistunut maatalouskunta, jolla on ollut keskeinen osa maataloudessa. Nykyään kaupungissa on laajalti pienteollisuutta matkailun ollessa myös merkittävä elinkeino. Kaupungin yrityskanta on monipuolinen, ja tarjolla on työpaikkoja useilla eri aloilla. Vuonna 2019 suurin yritys oli alueen sosiaali- ja terveyspalveluista vastaava Keiturin Sote Oy.