Ylivieska

Tältä sivulta löydät kunnan Ylivieska suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ylivieska suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ylivieska
YritysLiikevaihto (euroa)
Kärkkäinen220 miljoonaa
Kärkkäinen Web Oy37 miljoonaa
Autoliike KymppiPlus Oy Ylivieska / 10plus29 miljoonaa
Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunta21 miljoonaa
E.T. Listat Oy21 miljoonaa
Antti-Roiko Invest Oy18 miljoonaa
Maler Oy17 miljoonaa
Rave Rakennus Oy14 miljoonaa
Premec Oy13 miljoonaa
ProCaravan Ylivieska13 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ylivieska yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kärkkäinen658
Go On Ylivieska77
Sähäkkä Oy61
Rave Rakennus Oy55
Streamteam Nordic Oy48
Perhekoti Villamiina38
K-Rauta Rautapohja Ylivieska37
Kuntien Hetapalvelut34
LevelUp Oy33
BET-KER Oy33

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ylivieska
YritysKasvuprosentti
Go On Ylivieska+295.6%
Jätehuolto Koneurakointi J. Ojalehto Oy+122.4%
Joki ICT Oy+96.4%
Streamteam Nordic Oy+84.9%
Salmela Solutions Oy+84.6%
Rave Rakennus Oy+82.6%
Sahra-Talli Oy+71.0%
Kone Junno Oy+66.1%
JärkiLämpö Oy+58.4%
Kiinteistö Viitamaa Oy+55.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ylivieska
YritysPerustettu
Vavaka Oy06.02.2021
Hoitohuone Silmu03.02.2021
Hermit's Media26.01.2021
Ylivieskan Rakennuspalvelu Oy15.01.2021
Koulutettu Hieroja Miika Toivola30.12.2020
Kaartinen Capital Oy21.12.2020
Taitoavain Oy30.11.2020
N.Rättyä Oy21.11.2020
Savarin Varaosa Oy14.11.2020
Kreini Oy12.11.2020
EsittelyssäAlueen Ylivieska yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Vestia Yrityspalvelut Oy

  Vestia Yrityspalvelut Oy tarjoaa yrityksille kaikenkattavat jätehuoltopalvelut ammattimaisesti suunnittelusta - toteutukseen asiakkaan tarpeen mukaan. Meiltä saat kustannustehokkaat, ympäristöystävälliset ja tarpeiden mukaiset kiertotalouden ratkaisut, joilla yrityksesi säästää rahaa ja luonnonvaroja.

 • E.T. Listat Oy

  E.T. Listat Oy on johtava suomalainen höylättyjen puu- ja MDF-listojen sekä paneeleiden valmistaja. Valikoimistamme löytyvät niin jalkalistat, peitelistat, kattolistat, reunalistat, johtouralistat, sh-listat kuin pyörölistatkin. Meiltä myös paneelit, MDF-listat, kulmalistat, koristelistat, lasilistat, taulukehyslistat, parkettilistat sekä lattialaudat ja sisustuspaneelit. E.T. Listat Oy toimittaa tuotteet aina viimeisteltyinä, nopealla toimitusajalla. Tutustu tuotteisiimme kotisivuillamme!

 • Ylivieskan Kivihiomo Oy

  Yrityksemme on aloittanut toiminnan vuonna 1936 ja yritys on edelleen perustajasuvun hallussa. Tarjoamme pitkän kokemuksemme turvin nopeaa ja joustavaa palvelua.

 • Vestia Oy

  Vestia Oy on kuntien omistama alueellinen jätehuoltoyhtiö. Hoidamme kotitalouksien jätehuollon käytännön järjestelyt luotettavasti Pohjois-Pohjanmaalla 16 kunnan alueella Siika-, Pyhä-, Kala- ja Lestinjokilaaksoissa.

 • Stemma Ylivieska

  Stemma - Kalusteita rehdisti elämänmakuisiin koteihin. Kodit on tehty elettäviksi, kalusteet käytettäviksi ja elämä rennosti nautittavaksi. Me kalustamme koteja ratkaisuilla, jotka on tehty käyttöön, ei kiiltokuvaelämään. Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Alavieska, Nivala, Oulainen, Sievi, Haapavesi ja Kalajoki.

Kaupunginosat
Alpuminkangas, Anttilanperä, Haapakoski, Haikola, Hakalahti, Hakuperä, Hannunpuhto, Harvaperä, Hautamäki, Hietaperä, Huhtapuhto, Hyttisilta, Isokoski, Juolanperä, Jylhänperä, Järviperä, Kaisaniemi, Kangas, Kankaanmäki, Kantokylä, Kantola, Katajaperä, Korteperä, Koskipuhto, Kuovila, Lahdenperä, Leväneva, Lundinkangas, Löytynperä, Marjapuhto, Metsäperä, Murtoperä, Männistö, Niemelänkylä, Niemenranta, Nisunperä, Ojakylä, Ojala, Perkkiönperä, Perälä, Pielusperä, Puuhkala, Pylväsperä, Pyykangas, Pyörreperä, Rajaperä, Raudaskylä, Raudasmäki, Raudasoja, Rauhaperä, Ritamäki, Saarenperä, Sakkoperä, Salmiperä, Savela, Someronperä, Sorvisto, Sorvoja, Soukka, Syrjäperä, Säilynkangas, Säilynperä, Tanhutsuu, Teikkoperä, Toivonpuisto, Tuomiperä, Vaaramaa, Visuri, Vähäkangas ja Ängeslevä
KuvausAlueen Ylivieska kuvaus

Ylivieska on yli 15 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, muodostaen Kalajoen, Oulaisten, Alavieskan, Sievin ja Merijärven kanssa Ylivieskan seutukunnan. Markkina-alueena Ylivieska on yli 100 000 asukkaan keskus, josta on nopeat yhteydet joka puolelle maata. Tämän mahdollistaa sijainti valtateiden risteyskohdassa ja pääradan varrella.

Ylivieska tunnetaan monipuolisesta elinkeinoelämästään, josta suurimman osan kattavat palvelut. Päivittäistavarakauppoja ja erikoisliikkeitä löytyy laajasti ja eritoten autokauppa kukoistaa kaupungissa. Suurimpiin yrityksiin kuuluu useita satoja työllistävä, monelle tuttu kotimainen tavarataloketju Kärkkäinen.

Palvelualojen työpaikkojen lisäksi työtä löytyy paljon rakennusalan ja teollisuuden parista. Teollisuuden osaamista edustaa ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja Premec Oy sekä alumiinirakenteisiin erikoistunut Alutec Oy.

Kaupungista löytyy myös korkeakoulutusta. Centria-ammattikorkeakoulussa voi opiskella monipuolisia aloja aina liiketaloudesta matkailuun ja sosiaalialaan. Niin ikään ammattikoulutusta tarjoava Jedu toimii Ylivieskassa.