Ypäjä

Tältä sivulta löydät kunnan Ypäjä suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ypäjä suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ypäjä
YritysLiikevaihto (euroa)
Ypäjän Hevosopisto8 miljoonaa
Ypäjän Metalli Oy4 miljoonaa
Plastiset Oy2 miljoonaa
Taksi Kankare Oy982 tuhatta
ÄssÄllä Oy740 tuhatta
Kodin10685 tuhatta
Louhinta ja piikkaus Hokka Oy617 tuhatta
Tvrt Installation Oy519 tuhatta
Caddiemaster Loimijoki Golf513 tuhatta
KarrinPuomi455 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ypäjä yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ypäjän Hevosopisto70
Plastiset Oy10
Ypäjän Metalli Oy10
Caddiemaster Loimijoki Golf9
KarrinPuomi9
ÄssÄllä Oy6
Asennus SMI Oy5
Eristysliike T. Ahonen Oy4
Audivision Oy3
Ypäjä Equine Hospital Ltd3

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ypäjä
YritysKasvuprosentti
Toivo-Tek Oy+90.8%
Ypäjän Metalli Oy+50.2%
Maanrakennus Lähdemäki Oy+38.9%
Audivision Oy+25.0%
Taksi Kankare Oy+21.8%
Eristysliike T. Ahonen Oy+18.8%
Metsäkoneurakointi Raimo Mononen Oy+14.2%
Ypäjän Lämpö Oy+11.8%
Koneurakointi Äijälä Oy+9.6%
Metsäkoneurakointi Nummela Oy+9.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ypäjä
YritysPerustettu
Joelin Kengityspalvelu01.07.2024
TTP Garage10.04.2024
Asamsaya Yoga13.06.2023
Loyal love22.03.2023
Maatalous Käpylä Taneli22.03.2023
Ypäjän Puutuote Oy01.03.2023
Murskan Viihdekeskus Oy21.02.2023
Sanna Etuaho03.02.2023
TP-systems Oy28.10.2022
Uutelapromotions28.07.2022
EsittelyssäAlueen Ypäjä yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Ypäjän Osuuspankki

  Kassapalvelu ma, ke, pe 9-12. Muina aikoina ajanvarauksella

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • JR Tuontihevoset Ky

  JR Tuontihevoset Ky tarjoaa monipuolista palvelua hevosille ja hevosihmisille Ypäjällä. Meiltä löytyy hevoshotelli ja majoitusta myös ihmisille. Lisäksi kauttamme sekä uudet että käytetyt hevosautot.

  Hevosten ja hevosihmisten tarpeisiin erikoistuneen yrityksemme palvelut ovat tarjolla aivan Ypäjän Hevosopiston alueiden läheisyydessä. Voit pyytää lisätietoja ja varata paikkasi sähköpostitse tai Facebookin välityksellä. Tiedustelut myytävistä hevosautoista voit jättää sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

 • Ypäjän Kirjanpito Oy

  Kirjanpitoa jo yli 20 vuotta

  Ypäjän Kirjanpito Oy on yli 20 vuotta alalla toiminut taloushallinnon asiantuntijayritys. Palvelemme yrittäjiä monipuolisesti kaikissa kirjanpitoon liittyvissä asioissa. Olemme valmiita auttamaan sekä aloittelevia yrityksiä että kokeneempia liiketoiminnan harjoittajia. Ota rohkeasti yhteyttä ja tutustu palveluihimme kotisivuillamme!

  Palvelut

  • Perinteiset tilitoimistopalvelut

  • Yritysten ja maatalouden kirjanpito

  • Palkanlaskenta

  • Vuosi-ilmoitukset

  • Tilinpäätökset veroilmoituksineen

  • Veroneuvonta

  •Taloushallinnon asiat

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • ÄssÄllä Oy

  Maanrakennusliike ÄssÄllä palveluksessasi Etelä-Suomen alueella.

  Maanrakennuspalvelumme mukautuvat kaikille kunnista kaupunkeihin, kotitalouksiin ja yrityksiin. Toteutamme sekä suuret urakat että pienemmät tuntityönä tehtävät projektit. Asiakkaitamme ovat yksityiset, kunnat ja yritykset.

  Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tarvitaanko tiepohjan tai infraverkoston rakentamiseen luotettavaa urakoitsijaa?

  Toteutamme maanrakennuksen tiimoilta esimerkiksi:

  • kaivuut

  • maansiirrot

  • kunnallistekniset työt

  • infrarakentamisen

  • Kokonaisurakka tai tuntityöt, molemmat onnistuvat. Ota yhteyttä, niin jutellaan hankkeestasi, jotta voimme laatia sinulle tarjouksen. Meillä on monipuolinen konekanta, jota pystymme laajentamaan tarpeen mukaan. Näin ollen haastavatkin projektit hoituvat kaluston ja ammattitaidon puolesta.

  Ota meihin yhteyttä, jos etsit maanrakennusliikettä Etelä-Suomen alueelle sijoittuvaan urakkaan. Laadimme mielellämme tarjouksen!

 • Kodin10

  Kodin10 on laajalti Etelä-Suomen alueella toimiva yritys, joka tarjoaa laadukkaita ikkuna- ja oviremontteja yksityisille sekä taloyhtiöille Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakaslähtöisestä otteestamme.

  Palvelumme:

  Ikkunaremontit: Käytämme laadukkaita Karelia-ikkunoita, jotka parantavat kodin ilmettä ja energiatehokkuutta. Oviremontit: Päijänne-ovet tuovat turvallisuutta ja tyylikkyyttä kotiisi.

  Yrityksemme arvot ovat laatu, ammattitaito, asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja kokonaisvaltainen palvelu. Haluamme tehdä kodistasi viihtyisän ja toimivan paikan.

  Jos tarvitset ikkuna- ja/tai oviremonttia sekä haluat keskustella lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi! 🏡🔨

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Humppila, Jokioinen, Koski Tl, Somero ja Loimaa.

Kaupunginosat
Hollinkorpi, Jyvämäki, Kartano, Kartanonkylä, Katinhäntä, Ketokylä, Kottaanoja, Kurjenmäki, Kuusjoki, Levä, Manninen, Myllykulma, Mätikkö, Nirpankulma, Nopola, Onkijoenperä, Palikkala, Perttula, Ruokosuo, Saarikko, Suokulma, Varsanoja, Vellinginmäki ja Ypäjänkylä
KuvausAlueen Ypäjä kuvaus

Ypäjä on tunnettu Suomen virallisena hevospitäjänä. Ypäjä on hieman alle 2500 asukkaan kunta Kanta-Hämeessä aivan Forssan ja Loimaan kupeessa. Ypäjä kuuluu Forssan seutukuntaan, mutta Loimaa on Ypäjälle tärkeä seudullinen keskittymä. Ypäjällä on varsin edullista asua, elää ja yrittää. Kunnassa on joustava asioiden hoito ja kuntalaisille halutaan tarjota hyviä palveluja.

Ypäjällä sijaitsee Hevosopisto, joka onkin paitsi kunnan suurin työllistäjä niin henkilömäärän kuin liikevaihdonkin perusteella, myös kunnan voimavara matkailun edistämisen suhteen. Ypäjän Hevosopisto tarjoaa laadukasta hevosalan ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta. Hevosopisto palvelee sekä alan harrastajia että ammattilaisia. Laadukkaan peruskouluopetuksen lisäksi Ypäjällä on mahdollista opiskella Hevosopistolla yhdessä Loimaan lukion kanssa lukio-opintojen hevosurheilulinja.

Ypäjällä järjestetään vuosittain suuri Finnderby-hevosurheilutapahtuma, joka kerää kävijöitä ympäri maailman katsomaan ja kilpailemaan este- ja kenttäratsastuksessa.

Ypäjä tarjoaa upean kauniit puitteet luonnonkauniissa Hämeessä, monipuolisia asumisvaihtoehtoja maaseudun rauhasta vireään kuntakeskukseen. Ypäjä on elinvoimainen, iloisten ihmisten, hevosten ja presidenttien kotipaikka.