Hali-Koira
Yritystiedot
Virallinen nimi
Hali-KoiraLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1999Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KaarinaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Eläinavusteiset palvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96090 Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.9.1999
Verohallinnon perustiedot: 9.8.1999
Kaupparekisteri: 11.4.2011
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.9.2011
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Hali-Koira on perustettu vuonna 1999. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Kaarina, ja pääasiallinen toimiala Eläinavusteiset palvelut. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Hali-Koira työskentely on eläinavusteista, terapeuttista ja virikkeellistä toimintaa, jossa koira on keskeinen osa hoitoprosessia.

Päätoimialueenamme on Turku ja sen lähikunnat, jossa Hali-Koirat jakoivat viime vuonna satoja Haliannoksia. Käytännössä Haliannos tarkoittaa yhtä vierailukäyntiä esimerkiksi vanhainkodissa, lastenkodissa tai kehitysvammaisten luona. Hali-Koira voi osallistua esimerkiksi fysioterapeuttisen hoidon toteuttamiseen fysioterapeutin kanssa, toimia koulussa lukukoirana tai hoitolaitoksessa apuna liikuntaan innostajana.

  • Hali-Koira työskentelyn tarkoituksena on koira-avusteisen työn kehittäminen ja toteuttaminen eri alojen ammattilaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hali-Koira työskentelyllä on kokonaisvaltaiset hyödyt. Se tuo iloa ja positiivisuutta sekä samalla vahvistaa asiakkaan terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia. Tätä kautta voidaan ehkäistä ongelmien muodostumista, mutta myös tukea jo ongelmia kohdanneita asiakkaita. Hali-Koira työskentely on laadukasta ja ammattitaitoista. Vierailukerrat sovitaan aina ennalta, jolloin vierailu on helpoin ajoittaa asiakkaan päivärytmiin.

Hali-Koiran ohjaaja on alansa asiantuntija

  • Hali-Koiran ohjaaja on koulutettu eläinavusteisen työn ammattilainen, joka työskentelee usein moniammatillisessa yhteistyössä terveyden- ja sosiaalihuoltoalan asiantuntijoiden kanssa. Yrityksen perustaja Maarit Haapasaari on pitkään ollut mukana kehittämässä koira-avusteisen työskentelyn toimintamalleja Suomessa. Hän perusti Hali-Koira -yrityksen vuonna 2011 havaittuaan vahvaa kysyntää suunnitelmallisen koira-avusteisen työskentelyn kehittämiselle. Haapasaari onkin tehnyt vaikuttavaa yhteistyötä monien kehitysvammalaitosten, vanhainkotien ja lastenkotien kanssa koira-avusteisen työskentelyn tunnettavuuden parantamiseksi.

Haluatko lahjoittaa Hali-Koira käynnin

Kenellä on siihen mahdollisuus: Sinulla, mattimeikäläisellä, yrityksillä, yhdistyksillä, minulla, kenellä vaan!

Miksi: koska siitä saa hyvän mielen itsel

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot