Pikatese
Yritystiedot
Virallinen nimi
PikateseLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2015Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
TurkuLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
IT-konsultointi, IT-palvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
62010 Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistusLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.2.2015
Verohallinnon perustiedot: 30.1.2015
Kaupparekisteri: 16.2.2015
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.4.2023
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Pikatese on perustettu vuonna 2015. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Turku, ja pääasiallinen toimiala IT-konsultointi, IT-palvelut. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Pikatesellä tarjoamme erilaisia ​​IT-palveluita, jotka auttavat yritystäsi menestymään verkossa!

PALVELUMME

VALOKUVAUS JA VIDEOGRAFIA Tuote- ja yrityskuvaus Esittele tuotteitasi tai palveluitasi ammattimaisella ja visuaalisesti houkuttelevilla kuvilla. Tuotekuvat voivat tulla verkkokauppaan tai vaikkapa annos- ja ruokakuvia ravintolalle. Tarjoamme myös yritysvalokuvausta, joka auttaa kertomaan yrityksesi tarinan, sekä antaa verkkosivustollesi ammattimaisen ja visuaalisesti houkuttelevan ilmeen.

YRITYKSEN KOTISIVUT Mukautetut verkkosivustot ja verkkosovellukset. Olemme taitavia luomaan mukautettuja verkkosivustoja ja verkkosovelluksia käyttämällä CMS Contentfulia sekä auttamaan verkkotunnuksen asettamisessa. Tämä mahdollistaa suuremman joustavuuden ja skaalautuvuuden, mikä varmistaa, että verkkosivustosi kasvaa yrityksesi mukana ja pystyt hallitsemaan verkkosivuston kaikkea sisältöä.

VERKKOSIVUJEN HAKUKONEOPTIMOINTI eli SEO Kotisivujen lisäksi tarjoamme myös verkkosivujen sisältöä ja hakukoneoptimointia, jotta sivustosi sijoittuisi hyvin hakukoneissa ja houkuttelee lisää kävijöitä. Kirjoittajatiimimme on taitava luomaan korkealaatuista, mukaansatempaavaa sisältöä, joka on hakukoneoptimoitua.

VISUAALINEN SUUNNITTELU Web-suunnittelu Osaamme luoda visuaalisesti houkuttelevia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivustoja, jotka edustavat tarkasti brändiäsi ja tarjoavat hyvän käyttöliittymän ja käyttökokemuksen.

BRÄNDI INDENTITEETTI Autamme myös brändilogon suunnittelussa, väreissä ja tyylissä varmistaaksemme, että brändisi on yhteinäinen kaikissa kanavissa.

SOSIAALINEN MEDIA Voimme auttaa yritystäsi sosiaalisen median sivujen luomisessa Facebookin, Instagramin ja Pinterestin kaltaisille alustoille, jotta voit tavoittaa laajemman yleisön ja olla yhteydessä asiakkaisiisi. Tarjoamme myös markkinointipalveluita.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen konsultaatio yrityksellesi!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat