Taidepaja inspis
Yritystiedot
Virallinen nimi
Taidepaja inspisLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1998Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KeravaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Taide (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
90030 Taiteellinen luominenLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 8.3.2018
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Kaupparekisteri: 1.11.2017
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2018
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Taidepaja inspis on perustettu vuonna 1998. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Kerava, ja pääasiallinen toimiala Taide. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Taidepaja Inspiksen tärkein tehtävä on inspiroida ja tuottaa elämyksiä taiteen välityksellä ! Ateljeessani syntyy tunnelmallisia maalauksia, aitoa taidetta, aitojen suomalaisten kotien seinille. Teokseni ovat löytäneet paikkansa lukemattomien yritysten ja kotien seiniltä. Usein kuulemiani kommentteja maalauksistani ovat: Herkkä, rauhoittava, sopii tilasta riippumatta minne vaan, raikas, jne.

Kaikki teokseni ovat uniikkeja, joko öljyväri- tai akvarellitekniikalla toteutettuja, ja sopivat monenlaisiin yrityksiin, koteihin ja sisustuksiin. Tilaustöissä asiakas voi myös itse esittää toivomuksia maalausten kokoon, värimaailmaan ja aiheeseen liittyen. Maalaukset on myös mahdollista saada joko valmiiksi kehystettynä, tai pelkkänä tauluna, ilman kehystä. Lisäksi tuotamme laadukkaita FineArt taidevedoksia kaikista myymistämme taideteoksista. Jos kotisi seinät ovat ns. tauluja täynnä, eikä lisää mahdu, niin vinkkinä - puhdistan ja korjaan myös likaisia ja rikkoutuneita maalauksia ja kehyksiä! Hintatasoni on hillitty, joka mahdollistaa myös aivan tavallisten esim. perittyjen taulujen ns "FaceLiftin" kasvojen kohotuksen. Kannattaa kysyä tarjous, se ei maksa mitään ! "TAITEESTA NOSTETTA ELÄMÄÄN" Pannaan suomi nousuun... taulu kerrallaan !! Annan myös taideopetusta eri tekniikoista, joko ryhmissä tai yksityisesti, kysy lisätietoja ! Voit maksaa taideostoksesi myös erilaisilla maksuvälineillä, tarvittaessa myös Klarna rahoituksella, laskutuksella tai pienemmissä osissa!

OTA YHTEYTTÄ!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä