Ratna Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/062021/062022/062023/06
Liikevaihto (tuhatta euroa)1727336154
Liikevaihdon muutos %58,8%1142,8%-54,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)-2727-2-11
Käyttökate %-118,2%49,1%2,1%0%
Liikevoitto %-122,7%47,4%-0,5%-7,1%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-2825-10-18
Henkilöstö21
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Ratna OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0–0,2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Turvajärjestelmät (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
61200 Langattoman verkon hallinta ja palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.5.2019
Verohallinnon perustiedot: 20.3.2019
Kaupparekisteri: 20.3.2019
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.4.2019
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Ratna V42
Kulunvalvonta voi olla myös helppoa!

Jos etsit kevyttä kulunhallintaratkaisua, olet oikeassa paikassa!

Tervetuloa tutustumaan kattavaan kulunvalvonta ärjestelmäämme – Ratna V42! Voimme ylpeä esille helpon ja käyttäjäystävällisen koodilukkomme, joka tarjoaa vaivattoman tavan hallita kulunvalvontaa missä tahansa, milloin tahansa.

Ratna V42 koodilukkomme mahdollistaa reaaliaikaisen kulkuoikeuksien jakamisen verkossa ilman tarvetta mobiiliyhteydelle tai Wi-Fi:lle. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on paristokäyttöisyys, joka poistaa tarpeen sähköliitännälle. Näin ollen voit nauttia järjestelmän käytöstä missä tahansa ympäristössä, riippumatta sähköntarjonnasta.

Kulunhallintamme on suunniteltu olemaan äärimmäisen helppokäyttöinen – avaimeton ja vaivaton. Unohtakaa perinteiset avaimet ja jopa puhelimet, sillä Ratna V42 tekee kulunvalvonnasta saumatonta ja turvallista. Voit hallita kulkuoikeuksia kätevästi ja tehokkaasti, tarvitsematta olla fyysisesti paikalla.

Valitsemalla järjestelmämme takaamme sinulle luotettavan, modernin ja monipuolisen kulunhallinnan ratkaisun. Käyttäjäystävällisyytemme tekevät meistä luotettavan kumppanin kaikille, jotka arvostavat vaivattomuutta ja tehokkuutta kulunvalvonnan hallinnassa.

Ratna V42 koodilukko soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttökohteisiin tarjoten joustavan ja turvallisen kulunhallinnan ratkaisun. Alla on joitakin esimerkkejä käyttökohteista:

-Taloyhtiöt: Helpottaa asukkaiden ja vieraiden pääsyä turvallisesti kiinteistöön ilman fyysisiä avaimia. Kulkuoikeuksien hallinta voidaan hoitaa keskitetysti ja reaaliaikaisesti.

-Teollisuusalueet: Paristokäyttöisyytensä ansiosta Ratna V42 soveltuu hyvin teollisuusympäristöihin, joissa sähkön saatavuus voi olla haasteellista. Kulunvalvonta on keskitetty ja vaivatonta.

-Airbnb: Antaa majoittajille mahdollisuuden jakaa rajattuja kulkuoikeuksia väliaikaisille vieraille ilman fyysisiä avaimia. Koodin voi helposti vaihtaa vieraiden vaihtuessa.

-Itsepalveluhotellit: Tarjoaa vieraille helpon tavan saada pääsy huoneisiin ilman perinteisiä avaimia tai vastaanoton apua. Kulunhallinta on automatisoitu ja joustava.

-Sähköttömät tilat: Soveltuu paikkoihin, joissa sähköliitäntä ei ole saatavilla, kuten mökit, retkeilyalueet tai muut syrjäiset paikat. Paristokäyttöisyys varmistaa jatkuvan toimivuuden.

Kokonaisuudessaan Ratna V42 tarjoaa monipuolisen ratkaisun, joka soveltuu erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin, vahvistaen turvallisuutta ja hallinnan helppoutta.

Ota yhteyttä ja paketoidaan teille sopiva ratkaisu!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat