Matkailulehti
Maaseutuyrittäjät MSY ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Maaseutuyrittäjät MSY ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2002Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
PaimioLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94120 Ammattialajärjestöjen toimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.7.2002
Verohallinnon perustiedot: 17.6.2002 Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Matkailulehti on perustettu vuonna 2002. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Paimio, ja pääasiallinen toimiala Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt. 

Viralliselta nimeltään yhdistys on Maaseutuyrittäjät MSY ry.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Matkailulehden artikkeleissa käsitellään laajasti matkailun tarjontaa, yhdestä matkailuyrittäjästä laajoihin maakunnallisiin matkailun yhteistyöalueisiin.

  • Lukijamme ovat aktiivisia kotimaanmatkailijoita. Matkailulehti postitetaan kaikille Suomen Matkailijayhdistys SMY ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenille sekä matkailun ammattilaisille kuten ryhmämatkojen järjestäjät, matka- ja matkatoimistot, yritykset, liikelaitokset, kirjastot, matkailualanopiskelijat ja matkaoppaat.
  • Periaatteena on aina ollut seurata kotimaan matkailun kehitystä. Lehden kaikissa numeroissa käsitellään kotimaan matkailua valtakunnallisesti. Artikkeleissa huomioidaan kuhunkin vuodenaikaan liittyvät sesongit, matkailuelinkeinon osa-alueet, yhteisöt ja matkailuyrittäjät.
  • Suomen Matkailijayhdistys SMY ry perustettiin keväällä 2001 vaalimaan vuonna 1887 perustetun Suomen Matkailijayhdistyksen ja sen seuraajan Suomen Matkailuliitto ry:n perinnettä ja jatkamaan sen aatteellista työtä. Kansainvälistyneessä maailmassa ja kehittyvässä Euroopassa on yksittäisen kansalaisen ja kansallisen identiteetin kannalta yhä tärkeämpää korostaa oman maan tuntemista ja sen luonnon ja kulttuurin kokemista.

Alueelliset jäsenyhdistykset järjestävät lukuisia ryhmämatkoja teattereihin, musiikkijuhlille, alan messuille ja näyttelyihin sekä kulttuuritapahtumiin.

Näytä koko yrityskuvaus
Muita saman alan yrityksiä