Muutostarina
Yritystiedot
Virallinen nimi
MuutostarinaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2022Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
LahtiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Terapiapalvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86909 Muu terveyspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 9.1.2023
Verohallinnon perustiedot: 16.12.2022
Kaupparekisteri: 21.12.2022
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.4.2023
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Muutostarina on perustettu vuonna 2022. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Lahti, ja pääasiallinen toimiala Terapiapalvelut. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Toisinaan kohtaamme elämässämme tilanteita, joista eteenpäin pääsy voi tuntua ylivoimaiselta. Ongelmat ihmissuhteissa, työpaikan menetys tai läheisen kuolema voivat hetkellisesti pudottaa arjelta pohjan pois. Elämänkokemukset vaikuttavat siihen, miten toimimme arjessa tai kohtelemme itseämme tänään. Haastavat elämäntilanteet, kuten opiskeluvaikeudet, stressaava työ, riippuvuus tai tyytymättömyys omaan elämäntilanteeseen voivat aiheuttaa stressiä, masennusta, riittämättömyyden tunteita tai jopa häpeää. Nykypäivän hektinen arki ja jatkuvat kriisit voivat tuoda arkeen oman kuormituksensa.

Et ole yksin. Haluan auttaa sinua löytämään tien ulos elämää kuormittavista tilanteista. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on ratkaisuihin ja tulevaisuuteen suuntautuva terapiamuoto, jonka tavoitteena on oman selviytymiskykysi vahvistaminen ja hyvinvointiasi tukevien muutosten tekeminen. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua, jossa autan sinua käsittelemään vaikeita tunteita ja löytämään ulospääsyä vaikeista elämäntilanteista. Kohtaamme pelot ja vaikeat tilanteet yhdessä ja autan sinua oppimaan uusia tapoja toimia elämässäsi ja ihmissuhteissasi.

Muutostarina sai alkunsa halusta auttaa. Ajatus yrityksen nimen takana on uskossa, että vaikeisiin elämäntilanteisiin voi löytyä positiivinen lopputulos. Jokaisesta ylitetystä vaikeudesta tulee oma muutostarinansa, polku, jota pitkin tavoitteen saavutamme. Tämä polku voi olla lyhyt tai pitkä, suoraviivainen tai rönsyilevä. Muutostarinan alussa toivottu lopputulos saattaa matkan varrella muuttua tai tavoite vaihtua kokonaan, mutta lopussa voimme paremmin. Elämään mahtuu monia erilaisia muutostarinoita. Nämä muutostarinat opettavat meille uusia asioita itsestämme ja elämästämme sekä vahvistavat meitä ihmisinä. Tällä matkalla tahdon sinua auttaa.

Voit varata ensimmäisen aikasi -20% tutustumishintaan. Tarjous on voimassa 8.2.2023 saakka.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva aika!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Muita saman alan yrityksiä