Urakax Oy
Yritystiedot
Virallinen nimi
Urakax OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
KokemäkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Maanrakennus ja maansiirto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43120 Rakennuspaikan valmistelutyötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 13.1.2023
Verohallinnon perustiedot: 23.1.2023
Kaupparekisteri: 23.1.2023
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 13.1.2023
Lähde: YTJ
Yrityskuvaus

Urakax Oy on Satakunnan alueella toimiva maanrakennusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaillemme. Erikoisosaamiseemme kuuluvat kaivuutyöt, koneurakointi, purkutyöt sekä rakennuspaikan valmistelut.

Kaivuutyöt ovat yksi keskeisimmistä palveluistamme. Tarjoamme ammattitaitoista kaivinkoneurakointia erilaisiin tarpeisiin, olipa sitten kyseessä pieni tai isompikin projekti.. Laadukkaan kaluston ja kokeneen henkilöstön avulla pystymme toteuttamaan erilaisia kaivuutöitä tehokkaasti ja tarkasti.

Koneurakointipalvelumme kattavat monipuolisesti eri rakennusvaiheita. Oli kyse sitten tienrakennuksesta, pohjatöistä, piharakentamisesta tai vaikkapa viemäriverkostojen asentamisesta, meiltä löytyy osaamista ja kalustoa tarvittavien töiden suorittamiseen. Panostamme laadukkaisiin työvälineisiin ja teknologiaan, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Rakennuspaikan valmistelut ovat tärkeä vaihe rakennushankkeissa, ja meillä on tarvittava osaaminen ja kalusto näiden töiden suorittamiseen. Huolehdimme muun muassa maanrakennustöistä, pohjien valmistelusta ja tarvittavien infrastruktuurien rakentamisesta, jotta rakennusprojektit pääsevät hyvään alkuun.

Asiakkaan tyytyväisyys ja laadukkaan työn toteuttaminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja pitämään ammattitaitomme ajan tasalla. Meiltä saat luotettavia ja kustannustehokkaita maanrakennusalan palveluita Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot