Novo Wood Oy Ltd
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)977014715
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)41688115621722
Käyttökate %10,6%12,5%
Liikevoitto %8,8%11,5%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)317689596565
Henkilöstö87810
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Oy Novo Wood LtdLähde: YTJ
Aputoiminimet
Novo Marine
Novo ParkLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HollolaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
10–20 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Puutavara (päätoimiala)
Puutavara ja puutuotteet
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
46732 PuutavaratuotetukkukauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 17.5.2002
Verohallinnon perustiedot: 29.5.2002
Työnantajarekisteri: 1.6.2002
Kaupparekisteri: 30.5.2002
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 15.5.2002
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Witka Wood
Puu pitää tuntea

Novo Wood on keskittynyt jalopuiden, puupohjaisten tuotteiden ja sisustuslevyjen maahantuontiin. Tuotevalikoimaan kuuluu MDF- ja HDF -levytuotteet, jalopuut, puulevyt, kaluste- ja ulkolaminaatit, sekä viilulevyt, laminaattilevyt ja sisustuslevyt.

Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia kaluste- ja puusepänteollisuuden yrityksiä. Tarjoamme erikoistuotteita myös laivanrakennusteollisuudelle. Novo Wood on vuonna 2002 perustettu, NWG-konserniin kuuluva suomalainen yritys. Toimitilamme sijaitsevat Hollolassa, jossa meillä on n. 9000m2 varasto- ja tuotantotilat.

Maailmanlaajuinen toimittajaverkosto

Huolella valittu maailmanlaajuinen toimittajaverkostomme mahdollistaa monipuolipuoliset ja räätälöidyt tuotteet joustavine aikatauluineen. Kotimaisten toimittajiemme lisäksi maahantuomme jalopuita, puupohjaisia levyjä ja sisustuslevyjä mm. Intiasta, Afrikasta, Venäjältä, Saksasta, Belgiasta, Ranskasta, Italiasta, Kroatiasta, Sloveniasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta. Merkittävä osa toimittajistamme on antanut yksinoikeuden Suomessa tapahtuvaan jälleenmyyntiin.

Toimintatapamme

Teemme yhteistyötä luotettavien tavarantoimittajien kanssa ja kannamme vastuun toimitusketjusta. Suurin osa tuotteistamme on sertifoituja. Tutustumme toimittajiemme tuotantolaitoksiin henkilökohtaisesti laadun takaamiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin.

Varasto

Käytössämme on nykyaikainen varastoautomaatti, jonka myötä toimitukset ovat nopeutuneet. Asiakkaita pystytään palvelemaan entistä tehokkaammin kaiken kokoisissa tilauksissa. Automaatti hallinnoi 650 neliömetrin alueella yli kahtasataa erilaista tuotetta.

Lisäpalvelut

Meillä on kattava alihankintaverkosto, mikä mahdollistaa tuotteiden monipuoliset jatkojalostuspalvelut. Tarjoamme levynpaloittelua, prässäystä, CNC-työstöä sekä puutavaran aihiontia ja höyläystä. Palveluihimme kuuluu myös rahditus asiakkaillemme.

Arvomme:

-Turvallisuus

-Vastuullisuus

-Jatkuva kehitys

-Asiakaslähtöisyys

LEVYTUOTTEET MDF-LEVYT HDF-LEVYT LASTULEVYT VANERIT VIILUTETUT MDF-LEVYT VIILUTETUT LASTULEVYT VIILUTETUT VANERIT LAMINAATTILEVYT MUUT LEVYTUOTTEET JALOPUUT SAHATAVARA VIILUT PUULEVYT SORMIJATKETUT PUULEVYT PITKÄSÄLEISET PUULEVYT LAMINAATIT HPL-LAMINAATIT KOMPAKTILAMINAATIT JULKISIVULAMINAATIT STRATUS-MALLISTO REUNANAUHAT LASER-REUNANAUHAT ABS-REUNANAUHAT SISUSTUSLEVYT HOLZ IN FORM IMI-SURFACES ORGANOID PANEELIT & LATTIAT SAUNAPANEELIT & LAUTEET LATTIAT WITKA WOOD PANEELIT RAKENNUSTUOTTEET RAKENNUSTUOTTEET PALVELUT TYÖSTÖPALVELUT KULJETUSPALVELUT PAKKAUS

SERTIFIKAATIT

  • PEFC®(TT-PEFC-COC233)

  • FSC® C160275 (SCS-COC-007545)

  • M1

  • ANTIBACTERIAL HPL

  • ANTIBACTERIAL COMPACT

  • DESIGN FROM FINLAND

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat