Nakkila

Tältä sivulta löydät kunnan Nakkila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Nakkila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Nakkila
YritysLiikevaihto (euroa)
Suominen Kuitukankaat Oy50 miljoonaa
Ruoppaus P. Suominen Oy24 miljoonaa
Nakkila Works Oy21 miljoonaa
K-Supermarket Onnipekka9 miljoonaa
Temal Oy8 miljoonaa
Metsäkonehuolto Kähkönen Oy6 miljoonaa
Westmet Oy4 miljoonaa
Hansa Skandinavia Oy3 miljoonaa
San-Meta Oy3 miljoonaa
Teijo Pesukoneet Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Nakkila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Suominen Kuitukankaat Oy106
Nakkila Works Oy75
Temal Oy46
Ruoppaus P. Suominen Oy41
Westmet Oy39
Holmi Cares Oy23
K-Supermarket Onnipekka23
San-Meta Oy22
Teijo Pesukoneet Oy22
Reikko Oy Sähkösinkitys19

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Nakkila
YritysKasvuprosentti
Nafira Oy+348.1%
Leistilä Way Oy+116.9%
Holmi Cares Oy+68.7%
Nakkila Storage Oy+54.1%
Harmetal Oy+37.4%
West Coast Holding Oy+28.9%
Westmet Oy+26.0%
Sataforest Oy+22.5%
Bar Hunt Oy+18.6%
Skandi-Steel Oy+18.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Nakkila
YritysPerustettu
Naksby Ravintolat Oy23.05.2024
Satakunnan Kiinteistöpesut/Huolto03.04.2024
Kratsu Oy07.03.2024
Nepsyvalmentaja Jenni Ahti14.02.2024
Pölywex05.02.2024
Designs By Rose29.12.2023
Polttilan Liikenne07.12.2023
Yrityspalvelu Suomalainen Oy02.11.2023
Lounas-Kahvila Pöllitupa Oy20.09.2023
Vyöhykkeillä17.09.2023
EsittelyssäAlueen Nakkila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Nakkila-Luvian Osuuspankki Nakkilan konttori

  Tarkistathan kassapalveluiden ja ajanvarauspalveluiden aukioloajat pankin kotisivuilta!

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Kylmätekniikka Ulver Oy

  Ulver Oy on kylmätekniikan ammattilainen Nakkilasta. Tarjoamme kattavat kylmätekniikan palvelut yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksemme on listattu Tukesin kylmäalan pätevyysrekisteriin, joten voit luottaa asiantuntemukseemme. Palvelemme yksityisiä sekä kaupan ja teollisuusalan toimijoita Porin seudulla ja koko Länsi-Suomessa Nakkilasta käsin.

  Palvelumme

  Myymme, asennamme ja huollamme kaupan sekä teollisuuden kylmäkoneet. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, joten meiltä saat kaikki tarvitsemasi kylmätekniset palvelut kätevästi yhdestä paikasta. Teemme ammattitaidolla myös kylmätekniikkaan ja LVI-tekniikkaan liittyvät sähköasennustyöt.

  Asennamme myös aurinkopaneelit, joten ota yhteyttä myös aurinkoenergia asioissa!

  Meiltä saat myös tehokkaat ilmalämpöpumput sekä LVI-tekniikan lämpö- ja jäähdytyslaitteet kotiin tai yritykselle.

 • Skandi-Steel Oy

  Skandi-Steel on vuonna 1990 perustettu perheyritys, joka hallitsee erilaiset koneistukset sekä moninaiset prosessiteollisuuden erikoisvaatimukset. Erikoiskoneistukset suunnittelemme ja kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin Skandi-Steelin laatulähtöinen erikoisosaaminen koneistusalalla hyödyttää myös asiakasta.

  Toimitamme tuotteet ja tilatut osat ympäri maailmaa luotettavasti ja pitävillä toimitusajoilla.

 • PVA Palvelu Oy

  PVA Palvelu Oy on pohjaveden alentamiseen ja mittauksiin erikoistunut koko Suomen alueella toimiva yritys.

  Suoritamme pohjavedenalennustyöt sekä näihin liittyvät elektroniset pohjavesipinnan korkeustason seurannat.

  Seurannalla pystytään arvioimaan ympäristölle mahdollisesti aiheutuvia muutoksia.

  Palvelumme on suunnattu pääasiassa kunnille ja yrityksille.

  Toimipisteemme sijaitsevat Porissa, Oulussa ja pääkaupunkiseudulla, mutta toimimme kaikkialla Suomessa.

  Missä siis tarvitsetkaan ammattitaitoista asiantuntemusta pohjaveden hallintaan, ota yhteyttä.

  Pohjavesitason seuranta

  Pohjavesipinnan korkeusaseman muutoksia työkohteessa on mahdollisuus tarkkailla verkkopalvelimeen liitetyn laitteistomme avulla.

  Laitteisto muodostuu 1-8 kpl:sta mittausantureita, jotka liitetään kaapelien välityksellä niin kutsuttuun keskusyksikköön.

  Pumpattujen vesimäärien seurantaan meillä on magneettimittaukseen perustuva DN 150 vesimittari, joka on mahdollista kytkeä pohjavedenalennuspumpun poistolinjaan.

 • Nakkilan Pyörä ja Mopo Oy

  Nakkilan Pyörä ja Mopo Oy on vuodesta 1947 lähtien toiminut moottoripyörien ja mopoilun parissa. Pitkän historiamme aikana olemme rakentaneet vahvan maineen laadukkaiden moottoripyörien, varaosien ja varusteiden tarjoajana sekä verkkokaupassa että myymälässämme Nakkilassa. Meiltä saatavilla myös alkuperäisvaraosia mm. Yamahaan, Kawasakiin, Suzukiin sekä Hondaan.

  Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina parasta, oli sitten kyseessä moottoripyörän varaosa tai ajovaruste. Panostamme jatkuvasti tuotevalikoimamme laatuun ja monipuolisuuteen varmistaaksemme, että jokainen asiakas löytää meiltä juuri sen, mitä hän tarvitsee. Lisäksi asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan ja antamaan neuvoja.

  Verkkokauppamme mahdollistaa ostosten tekemisen vaivattomasti milloin tahansa, mutta toivotamme myös tervetulleeksi myymäläämme Nakkilassa. Myymälässämme pääset näkemään ja kokeilemaan tuotteita paikan päällä, ja saat samalla arvokasta asiantuntija-apua ostopäätöksesi tueksi.

  Yrityksemme perustuu vahvaan moottoripyöräkulttuurin tuntemukseen ja intohimoon. Haluamme jakaa tämän intohimon asiakkaidemme kanssa ja tarjota heille parhaan mahdollisen moottoripyöräkokemuksen. Olipa sinulla sitten vuosien kokemus moottoripyöräilystä tai vasta alkava intohimo, Nakkilan Pyörä ja Mopo Oy on luotettava kumppani matkallasi moottoripyörien maailmassa.

  Tervetuloa!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Harjavalta, Ulvila, Eura, Eurajoki ja Pori.

Kaupunginosat
Alho, Anola, Arantila, Hohtari, Hormistonmäki, Huopila, Juusmäki, Järvikylä, Järvisivu, Kares, Kirkkoniittu, Kivenmaa, Kivialho, Kivimaa, Konimäki, Konso, Kukonharja, Kyllijoki, Lammainen, Lattomeri, Leistilä, Masia, Matomäki, Myllärinmäki, Nöyränotko, Oso, Präskinmäki, Punapakka, Pyssykangas, Rekontausta, Ristimäki, Ruhade, Ruskila, Satoveräjä, Tattara, Tervasmäki, Toriseva, Torisevankulma, Viikkala, Viikkalan Mäkirinta, Vinttikulma ja Vuohimäki
KuvausAlueen Nakkila kuvaus

Nakkila on vireä ja viihtyisä, noin 5 500 asukkaan kunta Satakunnassa, Kokemäenjoen varrella. Sen naapurikuntia ovat Eura, Eurajoki, Harjavalta, Pori ja Ulvila. Nakkilan tärkein liikenneväylä on valtatie 2, jonka lisäksi Tampereen–Porin-rautatie kulkee Nakkilan kautta.

Nakkilan sloganista ”Siin Nakkila kirko vaiheill” on olemassa monenlaisia selityksiä. Ne juontuvat kuitenkin aina Nakkilan kirkon vieressä sijainneeseen majataloon, jossa kauppamatkalla olevat miehet poikkesivat ja jossa sattui yhtä ja toista.

Nakkila tunnetaan nahkiaisistaan ja nakkilalaisesta keinutuolistaan. Nahkiaisia on kalastettu Nakkilassa kautta aikain. Kalastushistoria näkyy myös kunnan vaakunassa, jossa esiintyvät kunnan läpi virtaava Kokemäenjoki ja siinä uiva nahkiainen. Jokea ympäröivät viljantähkät kuvaavat joen ympärillä olevia laajoja viljelystasankoja.

Viljanviljely oli aiemmin Nakkilan merkittävin elinkeino, mutta sittemmin nykyaikainen teollisuus on syrjäyttänyt sen. On sanottu, että Nakkila on Satakunnan teollistunein kunta, sillä alueella on useita raskaan ja kevyen metalliteollisuuden yrityksiä. Alueen merkittävin työllistäjä on Suominen Kuitukankaat Oy, entinen J.W. Suomisen Nahkatehdas. Muita suuria yrityksiä alueella ovat muun muassa Nakkila Works Oy ja Ruoppaus Suominen P. Oy.

Villilän kartanossa toimii Villilän elokuvastudio eli Länsi-Suomen tv- ja elokuvakeskus Villilä sekä Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opetustiloja. Suomen ensimmäinen funktionalistinen kirkko valmistui Nakkilaan vuonna 1937. Paikallisia nähtävyyksiä ovat myös Nakkilan kotiseutumuseo ja juustomeijerimuseo.