Lohja

Tältä sivulta löydät kunnan Lohja suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Lohja suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Lohja
YritysLiikevaihto (euroa)
GPV Finland Oy109 miljoonaa
Sappi Fine Paper Europe87 miljoonaa
Lohjan Autokeskus Oy50 miljoonaa
Autotalo Lohja Oy43 miljoonaa
Valon Kone Oy36 miljoonaa
Swisspearl Tuotanto Suomi Oy31 miljoonaa
Rosk'n Roll Oy Ab29 miljoonaa
Swisspearl Suomi Oy27 miljoonaa
Constructor Finland Oy26 miljoonaa
Lohjanportin Auto Oy, Lohja26 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Lohja yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sappi Fine Paper Europe564
GPV Finland Oy430
Swisspearl Tuotanto Suomi Oy135
Valon Kone Oy108
Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy98
Rosk'n Roll Oy Ab95
Mamec Oy85
Inission Lohja Oy74
Purkat Oy Kiinteistönhoito63
Lohjan Liikuntakeskus Oy Harjun urheilukeskus63

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Lohja
YritysKasvuprosentti
Quantum Finance Finland Oy+810.3%
RemoTest Oy+441.2%
Suomen Kauhatukku Oy+273.3%
BarrTrans Oy+200.6%
Officio Oy+175.9%
Rouvali Tekniikka ja Talous Oy+166.8%
Muijalan auto ja konekorjaamo Oy+154.6%
Kokonuotti Oy+139.1%
Trans Hänninen Oy+125.6%
Saprema Oy+117.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Lohja
YritysPerustettu
S.Vilén27.06.2024
Urheiluhieroja Hanna Uotinen12.06.2024
Stenkulla Secondhand22.05.2024
Asianajotoimisto Ahotupa Oy16.05.2024
Studio GL15.05.2024
Tmi Eeva-Maria Lampikari01.05.2024
Tmi Anton Suomi25.04.2024
muhanad abdullkarim hussein19.04.2024
Aplico Sport Oy09.04.2024
Sainio Invest Oy25.03.2024
EsittelyssäAlueen Lohja yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Meriturva - Merenkulun turvallisuuskoulutuskeskus
  Meriturvassa opiskellaan turvallista merenkulkua monissa laivan toimintaa ja merellisiä olosuhteita mallintavissa simulaattoreissa.Asiantuntevan koulutuksemme avulla voit parantaa käytännön merimiestaitojasi, olitpa sitten merenkulun opiskelija, ammattilainen tai harrastaja. Laatujärjestelmämme on sertifioitu (Bureau Veritas CertificationI) ISO 9001:2008 -standardin mukaisesti.
 • MT-Steel Oy
  MT-Steel Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on erikoistunut konepajateollisuus töihin , metallitöihin ja särmäystöihin sekä kokoonpanotöihin. Meillä on myös pitkä kokemus hitsaustöistä sekä levytyökeskuksien töistä sekä särmäyksistä. Palvelemme yritys- sekä yksityisasiakkaita Lohjalla luotettavasti metallin alihankintatöissä.
 • K&T Pipe Oy

  K&T Pipe Oy on vuonna 2019 perustettu lohjalainen täyden palvelun LVI-alan yritys. Palvelemme ammattitaidolla kotitalouksia, yrityksiä sekä taloyhtiöitä. Palvelemme pääosin Uudellamaalla, mutta toimimme tarvittaessa myös muualla Suomessa. Haluamme panostaa asiakaslähtöisyyteen, tehokkuuteen, työn laatuun ja ammattitaitoon!

  Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi urakka!

  Lue lisää nettisivuiltamme!

  Päivystämme 24/7!

  LVI-alan työt

  • LVI-asennukset

  • LVI-huoltotyöt

  • Linjasaneeraukset

  • Käyttövesi- ja lämpöjohtosaneeraukset

  Oli kyseessä sitten hananvaihto, putkiremontti, vuodonkorjaus, vianetsintä, lämpöpumppuasennus tai suurempi kokonaisurakka - me palvelemme mielellämme! Pyydä tarjous!

  Rakennustyöt

  Meiltä kattavat rakennuspalvelut kotitalouksille sekä taloyhtiöille:

  • Kylpyhuonesaneeraukset

  • Laatoitustyöt

  • Huoneistoremontit

  • Keittiöremontit

  • Kalusteasennukset

  • Timanttiporaukset- ja sahaukset

  • Sähköasennukset

 • Taksi Seppä

  Taksi Seppä on taksipalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudellamaalla, mutta teemme matkoja myös muualle Suomeen.

  Palveluihimme kuuluvat niin normaalit kuljetukset kuin myös paketti- ja lentokenttäkuljetuksetkin.

  Lisäksi meiltä on mahdollista saada oma luottokuljettaja. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä.

  Alalla olemme toimineet pitkään, joten kyyti on varmasti luotettava ammattitaitoisten kuskiemme seurassa.

  Lisää tietoa palveluistamme voit katsoa nettisivuiltamme.

  Tervetuloa kyytiin!

  Asia-taksi palvelut

  Olemme kehittäneet uuden Asia-Taksi -palvelun, jonka lähtökohtana on ollut kehittää perinteistä kuljetuspalveluamme vastaamaan tämän hetkisiin haasteisiin ja mahdollistaa asiakkaille palvelu, jonka avulla erilaiset asioinnit hoituvat taksin toimesta.

  Meillä on kyky ja resurssit hoitaa asiakkaan tarpeiden mukaan useita asiointeja samalla kertaa. Käymme kaupassa, hoidamme kirjasto- ja apteekkiasioinnit ja niin edelleen. Lisäksi voimme tehdä kevyitä talousaskareita, esimerkiksi roskien vientiä tai kukkien kastelua.

  Lisäksi Asia-Taksi tarjoaa yrityksille tavarataksipalvelua.

  Taksin voit tilata perinteisesti yrityksen henkilöstökuljetuksiin, mutta meiltä hoituu myös tavaroiden esimerkiksi varaosien, komponenttien ja muiden nopeaa toimitusta vaativien asioiden kuljetukset.

 • Tähtipalvelut Stjerna
  Tähtipalvelut Stjerna on tuholaistorjuntaan erikoistunut yritys, jolta saat kaikenlaisiin kiinteistöjen ja tilojen tuholaistorjuntatarpeisiin osaavaa apua. Yritys palvelee niin kuluttaja- kuin yritys- ja teollisuuden alan asiakkaita. Toimimme koko Varsinais-Suomen ja Uusimaan talousalueilla. Toimintamme peruskivet ovat luotettava ja ammattitaitoinen palvelu. Palvelemme kaikkia sidosryhmiämme henkilökohtaisesti.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Karkkila, Siuntio, Vihti, Somero, Tammela, Inkoo, Salo ja Raasepori.

Kaupunginosat
Ahonpää, Ahtiala, Ahtsalmi, Alikylä, Arimaa, Asemanpelto, Asemanrinne, Askola, Brotorp, Fatja, Gruotila, Haarjärvi, Hattula, Hauhula, Haukankulma, Heijala, Heinäistenranta, Hermala, Herrala, Hierannummi, Hietaa, Hietainen, Hiidenmäki, Hiidensalmi, Hiitti, Hirvijoki, Hongisto, Huhti, Hunsaa, Hyrkkölä, Hyrsylä, Hyrsyläntausta, Hyvelä, Hyönölä, Härjänvatsa, Ikkala, Immula, Iso-Teutari, Jakova, Jantoniemi, Järvenpää, Jättölä, Jönsböle, Kaijola, Karisjärvi, Karjalohja, Karnainen, Karstu, Kattelus, Kaukela, Kaukola, Kiikala, Kirkniemi, Koikkala, Koikylä, Koisjärvi, Koivaankulma, Korpilääni, Koski, Kouvola, Kovela, Kukkumäki, Kutsila, Kuusia, Kyrkstad, Kärkelä, Kärkölä, Laari, Lamminpäänkulma, Lehmijärvi, Leikkilä, Lempola, Leppäkorpi, Lieviö, Linnaniemi, Lintuniemi, Lohilampi, Lohjantaipale, Loukku, Luskala, Lylyinen, Lönnhammar, Maikkala, Maila, Makkarjoki, Maksjoki, Marttila, Maskila, Metsola, Metsäkulma, Mettula, Mettulantausta, Mettäkylä, Miemola, Millola, Moisionpelto, Muijala, Muijalannummi, Murto, Mustalahti, Mustlahti, Myllykulma, Myllykylä, Myllymäki, Myllypelto, Mynterlä, Mäkkylä, Mäntynummi, Neitsytlinna, Niemenhaka, Niemi, Nummenkylä, Nummi, Nummijärvi, Nummikulma, Näkkilä, Nälköönnummi, Oinola, Oittila, Ojamo, Osuniemi, Outamo, Paavola, Pakkalankulma, Paksalo, Paloniemi, Pappilankorpi, Pauni, Pellonkylä, Perttilä, Pietilä, Piispala, Pikku-Huhti, Pipola, Pitkälahti, Pitkäniemi, Pulli, Pusula, Puujärvi, Puustelli, Pyöli, Pyölinkulma, Raati, Radus, Rahikkala, Ratinkulma, Reko, Retlahti, Routio, Routionmäki, Rydönkylä, Röylä, Saarenpää, Saarikonmaa, Sahankulma, Salonkylä, Sammatti, Saukkola, Seppälä, Sepänkylä, Sierla, Sitarla, Skraatila, Suittila, Suninhaka, Suomela, Särkiä, Takakulma, Takkoo, Tallaa, Talpela, Tausta, Tavola, Tervalankulma, Torhola, Torppi, Tuskalankulma, Tynninharju, Tytyri, Tölli, Uusikylä, Uusiniittu, Vaanila, Vallaa, Vanhakylä, Vappula, Varo, Varola, Varttila, Varvarinkulma, Vasarla, Veijola, Ventelä, Vieremä, Viitaankulma, Virkkala, Vivamo, Vivola, Vohloinen, Voudinpuisto, Vähä-Routio, Vähä-Teutari ja Vörlö
KuvausAlueen Lohja kuvaus

Lohja on lähes 50 000 asukkaan kaupunki Uudenmaan maakunnassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Se sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, E18-moottoritien ja kehä viiden risteyskohdassa. Sujuva liikenne sekä Helsingin että Turun suuntaan ja tulevaisuudessa myös Tunnin juna ovat Lohjan valttikortteja.

Lohja on kasvu- ja seutukeskus, jolla on monipuolinen elinkeinorakenne ja joustava elinkeinopolitiikka. Elinvoimainen Lohja ja on hyvä paikka yrittää – yritysystävällinen henki mahdollistaa sujuvan liiketoiminnan kaikenkokoisille yrityksille. Tarjolla on myös monipuolisia asumisratkaisuja sekä kaupunkiasumisesta että maaseudun rauhasta pitäville.

Toimiva logistiikka ja valmiit verkostot luovat edellytykset menestyneelle liiketoiminnalle. Lohja teollisuusvaltainen kaupunki, joka on kasvanut erityisesti kaivos- ja metsäteollisuuden myötä. Vahvoja toimialoja teollisuudessa ovat metsä-, metalli- ja muoviteknologia sekä elektroniikka. Myös matkailuala on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä olivat metsäteollisuuskonserni Sappi Finland Operations Oy ja Sappi Fine Paper Europe. Alueen suurimpia työnantajia olivat Sappi Fine Paper Europe sekä kauppojen ja kauppakeskusten tukitoimintojen hoitoon erikoistunut Spectra Yhtiöt Oy.