Naantali

Tältä sivulta löydät kunnan Naantali suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Naantali suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Naantali
YritysLiikevaihto (euroa)
Turun Seudun Energiantuotanto Oy174 miljoonaa
Stera Technologies Oy106 miljoonaa
Naantali Steel Service Centre Oy67 miljoonaa
Finnfeeds Finland Oy60 miljoonaa
Condite Oy47 miljoonaa
ExxonMobil Finland Oy Ab38 miljoonaa
Mauste-Sallinen Oy31 miljoonaa
Topfoods Finland Oy30 miljoonaa
Proviter Oy17 miljoonaa
Turun Korjaustelakka Oy16 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Naantali yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Stera Technologies Oy469
Stera Group Oy109
Technion Oy102
Salamasaneeraus Oy96
Stevena Oy Naantali85
Kymppi-Katto Oy80
Finnfeeds Finland Oy77
Condite Oy74
ExxonMobil Finland Oy Ab62
Mauste-Sallinen Oy61

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Naantali
YritysKasvuprosentti
Janne Kallio Services Oy Ltd+323.6%
Heidell Distillery Company Oy+308.2%
Hmk Analytics Oy+216.9%
Rakennus Laine Henri Oy+192.2%
Ossimo Oy+171.4%
Pinnoiteurakointi Mäkinen Oy+144.8%
Earth House Oy+137.1%
Nordic Shipbuilding Materials Nsm Oy+105.2%
Kiitäjät Consulting Oy+101.5%
Kuljetus A Luukko Oy+101.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Naantali
YritysPerustettu
Au village Oy03.06.2024
Naantalin Vuokrauspalvelut T:Mi01.06.2024
Atte Markkola26.05.2024
Miko R25.05.2024
Tmi Laakso Väinö03.05.2024
Saariston Bitumi Oy27.04.2024
Jasper Stolpe Tmi07.04.2024
Tulkkauspalvelu Larisa Vilen12.03.2024
Tmi Zaiga Boguza05.03.2024
Saloluodon Emäntäpalvelut16.01.2024
EsittelyssäAlueen Naantali yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rymättylän Osuuspankki

  Kassapalvelut avoinna ma ja ke klo 9.30-11.00.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Kuljetusliike J & T Pajunen Oy
  Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa kaiken kattavat kuljetuspalvelut Naantalin ja Turun sekä lähikuntien alueilla. Olemme pitkien perinteiden kuljetusliike, joka on toiminut alalla vuodesta 1955. Monipuolinen ja nykyaikainen kuljetuskalusto ja osaava henkilökunta on toimintamme perusta.
 • Kaivuu ja kuljetus P & T Mäkelä

  Luota hankkeesi kokeneen maanrakennusalan yrittäjän käsiin. Kun tilaat meidät esimerkiksi omakotitalosi työmaalle, saat täyden palvelun kaivuupaketin: hoidamme talon pohjan ja salaojien kaivuut, teemme maansiirrot ja toimitamme tarvitsemasi maa-ainekset. Takanamme on 40 vuoden kokemus ja tehtävään sopiva, nykyaikainen kalusto.

  Meiltä saat myös näppärät vaihtolavat vaikkapa taloyhtiön pihatalkoisiin. Urakoimme Naantalin ja lähikuntien alueilla erikokoisissa projekteissa.

  Ota yhteyttä ja selvitetään miten voimme palvella sinua!

 • HPP-Tekniikka Oy
  HPP-Tekniikka Oy on vuonna 1999 perustettu betonirakenteiden korjauksen erikoisosaaja. HPP-Tekniikka Oy:n toiminta- ja markkina-alue on koko Suomi, päämarkkina-alue on Varsinais-Suomi.
 • Lakitoimisto Teuri Anne
  Lakitoimisto Anne Teuri tarjoaa räätälöityä lakiasiainpalvelua asiakkailleen koko Etelä-Suomen alueella. Toimistoni sijaitsee Naantalin keskustassa, mutta lisäksi on mahdollista järjestää yksityiset neuvottelutilat myös Turussa. Teen myös kotikäyntejä lähialueilla.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Raisio, Masku, Taivassalo, Turku, Mynämäki, Kustavi ja Parainen.

Kaupunginosat
Ahteentaka, Alakylä, Eerikvalla, Haijainen, Harkinmaa, Heinäinen, Hellemaa, Hellemäki, Horja, Immanen, Iskola, Isokylä, Järvensuu, Kaamanen, Kaanaa, Kaastla, Kainu, Kaivola, Kaksonen, Karvetti, Kaukkonen, Kaukola, Kauppila, Keitilä, Kiiainen, Kirstilä, Kuivalahti, Kuivanen, Kukolainen, Kultaranta, Kurala, Kuuva, Käkölä, Laupunen, Lempisaari, Lieranta, Lietsala, Liianmaa, Linnavuori, Luikkio, Luolala, Maijamäki, Marjuksenranta, Maskulainen, Merimasku, Meripirtti, Miekelä, Miekkula, Mikoinen, Monola, Montola, Muntterinmäki, Murikko, Nuhjala, Ojainen, Okala, Paavaistenkulma, Pakinainen, Peräinen, Pohjakylä, Pohjalainen, Poikko, Pornainen, Prunnila, Pulkkala, Rauduinen, Riiainen, Riihilä, Ritaniemi, Ruokorauma, Ruona, Rymättylä, Röölä, Saaristolaiskylä, Salonkylä, Sannainen, Soininen, Suikkila, Suopelto, Suovuori, Taimo, Tammisto, Teersalo, Tiurla, Toivainen, Tuomarainen, Velkua, Velkuankaupunki, Viiala, Viluluoto, Vuorlahti, Väinölä ja Ylikylä
KuvausAlueen Naantali kuvaus

Naantali on kaunis kesäkaupunki ja suosittu matkailukohde Varsinais-Suomessa. Sen naapurikuntia ovat Turku, Parainen, Masku, Taivassalo ja Raisio. Kuntaliitoksen myötä Merimasku, Rymättylä ja Velkua liittyivät Naantaliin vuonna 2009. Naantaliin kuuluvat myös Luonnonmaan ja Otavan saaret sekä suuri määrä pienempiä saaria, kuten Kailo, Livonsaari ja Palva.

Naantali on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, joka rakennettiin keskiajalla kirkon ja Birgittalaisluostarin ympärille. Nykyään Naantali tunnetaan aurinkoisesta maineestaan, historiallisesta vanhasta kaupungistaan ja koko perheelle sopivista kohteistaan. Esimerkiksi Muumimaailma, Naantalin kylpylä ja Suomen tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta houkuttelevat matkailijoita ympäri Suomen. Kesäisin kaupungissa järjestetään lukuisia tapahtumia ja festivaaleja, kuten Naantalin Musiikkijuhlat ja Unikeonpäivät.

Naantalilla on kokoluokkansa (alle 20 000 as.) kunnista paras imago vuoden 2008 kuntien imagotutkimuksen mukaan (Taloustutkimus). Kaupungin merkittävimmät elinkeinot ovat sähkötuotteiden valmistus, öljynjalostus, muu teollisuus sekä palvelut. Suomen kolmanneksi suurin tavarasatama sijaitsee Naantalissa.

Alueen suurimpia liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ovat Turun Seudun Energiantuotanto Oy, Finnfeeds Finland Oy ja Naantali Steel Service Centre Oy. Kaupungin merkittävimpiä työllistäjiä ovat ExxonMobil Finland Oy Ab, Finnfeeds Finland Oy ja Turun Korjaustelakka Oy.

Tervetuloa vierailulle ihastuttavaan Naantaliin!